Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kapsułki

Swifty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy tylko ja nie mam szczęścia do tego czy źle to robię? Kupiłem 40 kapsul na m14ebr camo czy jakos tak i z 20 wypadlo mi tylko mp5 adv i ine gowno ;-;

Opublikowano

To Jest tylko i wyłącznie zależne od szczęścia. Chyba,że paczki są na promocji to szansa wygrania spada.

Ja osobiście miałem tak, że 60 losów na Baseball i nie widziałem nawet, a kupiłem 2 losy na Fr F2 Rusty i za pierwszy wygrałem :D

banner.jpg

Opublikowano

Dobra,w następnych losowaniach dropły mi 2x m14ebr :D

Ja zrobiłem tak,że jak miałem 30 kapsuł to losowałem do 15,poszedłem pograć jedną rundę na Egipt i od razu mu w pierwszej dropła :)

EDIT Jak mnie kickują i reportują,a ja serio nie używam hacków to mam się bać?

Opublikowano

No skoro używasz haków to raczej XDD
Za kicka to jeszcze dobrze bo nie masz bana, ale jak reporta serio wyślą to możesz mieć lipę. Musisz umiejętnie hakować i tyle :)

banner.jpg

Opublikowano

Acha wcześniej było, że używasz, albo źle przeczytałem XDD

Jeżeli nie używasz to nie masz o co się bać. Za nic bana nie dostaniesz (czyt. możesz dostać, jeżeli są durni moderatorzy. Przykładem jest Duck który dostał bana na EU za zbyt dobry skill.)

banner.jpg

Opublikowano

No ja nie jestem pro,tylko często trafiam na lobby z noobami,camperzy itp to jak ich nie rozwalać.Tylko no właśnie oni zwykle piszą,że reportuja i myślałem,że ban zależy od ilości raportów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...