Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 PL - Robienie kawałków energii bot

nexores2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak w temacie szukam bota, który sam by mi oddawał "ukąszenia kota" do alchemika, kupować sam mogę, kwestia tego żeby coś bez bana wystrugać żeby odawał te itemki

Opublikowano

No to m2bob robi all za ciebie.Ale moim zdaniem nieoplacalny biznes

Chodzi o darmówke.

Dlaczego nieopłacalny ? Sam wyciągam na tym po 100kk dziennie.

Opublikowano

No to o darmowce mozesz zapomniec.Skoro wyciagasz 100kk.A bot robi wszystko za ciebie placac 22,50 zl na 20 dni to przeciez ci sie to zwraca

/niereg. sygna

Opublikowano

@up dokladnie.Gdyby to sie nie zwrocilo to ludzie by nie kupywali.A na to ciagle jest popyt.Ja przez event zarobilem 300 zl.A wydalem 22.50.ps juz m2kmod dawno nie chodzi ;p pozdrawiam.

/niereg. sygna

Opublikowano

@up dokladnie.Gdyby to sie nie zwrocilo to ludzie by nie kupywali.A na to ciagle jest popyt.Ja przez event zarobilem 300 zl.A wydalem 22.50.ps juz m2kmod dawno nie chodzi ;p pozdrawiam.

m2k mod chodzi ale wiesz... ;p nawet nie trzeba m2k moda tylko sam pliczek odpowiadajacy za bota na odlamki wyciągniety z m2kmoda. ;p 

Ja w ciągu 4 dni eventu 550 zl ;) Nie jest źle.

zandia_sygna.png

Opublikowano

U mnie gorzej bo w m1 bylo tak duzo botow,ze siedzieli jeden na drugim.I tez nie codziennie bylem w domu.Tylko mam problem z odpaleniem wirtualnej maszynki @Up. 550 to ładna sumka.Teraz to popyt jest na aury i czarowane ostrza.Bo tego w sklepach jest mało.A w m1 jak i w m2 bardzo rzadko leca...

/niereg. sygna

Opublikowano

U mnie gorzej bo w m1 bylo tak duzo botow,ze siedzieli jeden na drugim.I tez nie codziennie bylem w domu.Tylko mam problem z odpaleniem wirtualnej maszynki @Up. 550 to ładna sumka.Teraz to popyt jest na aury i czarowane ostrza.Bo tego w sklepach jest mało.A w m1 jak i w m2 bardzo rzadko leca...

Jeśli bocić na plu to tylko podczas eventu;p inaczej się nie opłaca.

zandia_sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...