Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoL] Bol i tyle ...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was ;)

Ściągnąłem dziś lola wszystko pięknie pobrane. Wkleiłem sobie scrypt do katariny też super. Włączam lola i nic ... bez zmian. Wszystko po staremu nawet Zoom Hack i Mini Mapa bez zmian ...

Dodatkowo nie mam żadnych skryptów od "bol studio" ...

Ktoś wie co i jak w tym temacie?

Opublikowano

Granie na bolu i potem w gimbie" hahaha walnąlem pente " szkoda że to bot a nie ty :)

Cieszę się że ci nie działa . Troche pograj i bez bola penty bedą ;)

Opublikowano

Granie na bolu i potem w gimbie" hahaha walnąlem pente " szkoda że to bot a nie ty :)

Mam dywizje diament 3 na EuNe ;) chciałem pograć z tym dla zabawy zobaczyć na czym to polega może pograć na bronzach ze znajomymi ;) nie każdy kto chce tego używać jest noobem ;)

Opublikowano

Mam dywizje diament 3 na EuNe ;) chciałem pograć z tym dla zabawy zobaczyć na czym to polega może pograć na bronzach ze znajomymi ;) nie każdy kto chce tego używać jest noobem ;)

Nie radzę używać bola. Teraz riot bardziej tępi programy trzecie więc może nawet ban na ip walną.

A wracając do tematu, też tak kiedyś miałem rok temu. Poczekałem na aktualizację i naglę wszystko działo. (skrypt na auto smite). Możesz też spróbować poszukać innych skryptów

EasyHC ? - EasyHardcore

HardPC ? - HardPeaceful

Zróbcie jeszcze MedmiuMedium

i EasyEasy

kur albo serwer jest hardcore albo easy .......

Opublikowano

Każdy tak mówi :D

Najlepiej nie tykaj tego programu, wpadnie ban na IP i później będzie płacz w poduszke ;)

tumblr_mxoi7xGRA51rzffavo1_250.gif

Opublikowano

Nie radzę używać bola. Teraz riot bardziej tępi programy trzecie więc może nawet ban na ip walną.

A wracając do tematu, też tak kiedyś miałem rok temu. Poczekałem na aktualizację i naglę wszystko działo. (skrypt na auto smite). Możesz też spróbować poszukać innych skryptów

Jezeli nie podoba wam sie ten program to poprostu sie tu nie udzielajcie i nie nabijajcie postów bez sensu.Myśle ze autor wolał by uzyskać pomoc na swój problem niż czytać bzdurne nie zwiazane z tematem.

Opublikowano

Wszystko ściągnąłem i sprawa wygląda następująco ...

https://z-1-scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t35.0-12/12546126_961711093920746_1127565014_o.jpg?oh=2524f11f5da6f1899d5cd0a10e9e14ee&oe=56A18B46

i bol na katarine nie działa :( dodatkowo odpala mi się coś takiego:

http://screenshu.com/static/uploads/temporary/a7/j2/wp/i1a7bp.jpg

i nie mam pojęcia co z tym zrobić bo po kliknięciu "wyświetl komunikat" ekran robi się biały i można tylko wrócić do pulpitu :P

Opublikowano

Musisz miec sxorbwalk w skryptach + w common.Dwa różne pliki.W temacie na forum bola z tym skryptem masz to opisane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...