Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd podczas łączenia się z serwerem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem od około 2 tygodni z połączeniem się z Metin2 PL nie priv 

Błąd polega na tym że nie mogę się połączyć tylko na jeden serwer na którym gram 

Nazwa serwera to Samos na inne serwery normalnie się loguję rozmawiałem z dostawcom internetu 

powiedział mi że połączenie z tym serwerem jest idealne.

post-1472815-0-18830500-1453140541_thumb.jpg

post-1472815-0-62557000-1453140550_thumb.jpg

Opublikowano

Pisałem z supp odpowiedz dostałem taką jak napisałem czy bany na ip się dostaje:

Witaj kamiltaterka112, 

Ban na ip to napewno nie jest bo my takich nie dajemy. 

Z poważaniem, 

Caffeten

kurde chyba wiem lepiej .nawet mozesz sie zalogowac na tych passach na immym kompie i pojdzie.Gdyby tak kazdy wierzył co piszę admini,i obiecywali gruszki na wierzbach to byśmy dawno grali w pla jak za starcyh dobrych czasow tryliard osob

/niereg. sygna

Opublikowano

Jeju chodzilo mi,ze sobie sprawdz na innym kompie przy innym internecie.Kazdy komputer u ciebie w domu podlacxony do kednego routera.Ma te samo ip.Walnij system od nowa i mozesz dalej grac

/niereg. sygna

Opublikowano

Nowy win nie działa ale już zadzwoniłem do sp net i powiedzieli żebym przywiózł komputer i sprawdzą czy na innym ip zewnętrznym będzie działać i jak będzie działać to zmienią a jak nie to nic nie poradzą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...