Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] CarolineMT2

Plesniawek#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Warto grać na tym serwerze ? Niby gra sporo ludzi, ale były jakieś hejty w prezentacji której nie ma na mpc już, że administracja się nie wypłacała itp. Już na samym początku bug, przy tworzeniu postaci nie widać modelu wojownika itd. Co sądzicie o tym serwerze? A tak już poza tym, jest jakiś hard warty uwagi oprócz Ravii i WOMa?

Opublikowano

Warto grać na tym serwerze ? Niby gra sporo ludzi, ale były jakieś hejty w prezentacji której nie ma na mpc już, że administracja się nie wypłacała itp. Już na samym początku bug, przy tworzeniu postaci nie widać modelu wojownika itd. Co sądzicie o tym serwerze? A tak już poza tym, jest jakiś hard warty uwagi oprócz Ravii i WOMa?

Brak modelu wojownika to błąd klienta a nie serwera :D Po prostu nie miałeś pliku PC.epk  :P Mogłeś w zasadzie go skopiować z dowolnego klienta metina 

Opublikowano

Nie znam się na tym wgl., ale nie było też innych modeli postaci. Taki błąd jednak powinien zostać naprawiony przez administracje, a serwer już jakiś czas stoi. Pomijając ten bug, warto grać na serwerze ?

Opublikowano

Nie bardzo, po ostatnim bugu graczy ubylo i ubywa. Polecam Balmore s1 niedlugo zlaczenie serwer i reklama gruba rusza itp serwer ma 5 lat pomimo tego dobrze soe trzyma i niedlugo bedzie w swojej dawnej formie. Moge jeszcze Ci polecić vesteris

Opublikowano

Ze swojego doświadczenia wiem, że na serwerach od Shaggiego nie warto grać, bo to złodziej i kłamca. Nie ma sensu się rozpisywać każdy wie chyba o co chodzi.

Na chwilę obecną polecam ci Cagroso.pl, spróbuj swoich sił, serwer godny uwagi.

Opublikowano

Ze swojego doświadczenia wiem, że na serwerach od Shaggiego nie warto grać, bo to złodziej i kłamca. Nie ma sensu się rozpisywać każdy wie chyba o co chodzi.

Prezentacja bardzo slaba, duzo ludzi tam gra/

Opublikowano

Tak to prawda nie stety wszystko idzie po znajomosciach sam Shaggy nie zajmuje sie graczami, admini bawia sie po miastach 90 lvl-ami i ubijaja innych stracilem tam czas i pieniazki nie stety :( Banuja hacki (ale koledzy) i ich odbanowywuja. Co do Cagroso brak graczy zupelny,

Serwera nie polecam, graczy ubywa.. w zastraszająco szybkim tempie..

Ubywa przez to co pisalem powyzej nie ma z kim gadac z administracji, admini robia sobie prywatne postacie i sie bawia po m1. Szkoda bo fabula gry fajna byla tylko szkoda ze przez cofki bylem w plecy np. zatruty miecz + pozniej mi biologa cofneli na ktorego wydalem 70 zl :( I przepadlo, + 1 x 180kk z konta mi zginelo i sam Shagi olal sprawe . 

Opublikowano

Ten cały shag** nie robi złych serwerów, większość jego projektów mi się podobała, najgorsze jest podejście administracji, która nie dorosła, aby zajmować się serwer.

Opublikowano

Są różne plotki, ale serwer jest niezły i gra na nim dużo wiary

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...