Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak stworzyć dobrego bota pod csgodouble?

xvxmaciekxvx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam zamiar napisać bota do csgodouble, lecz słyszałem że ostatnio wypadają np. 19 czerwonych z rzędu... A mój bot miałby działać na zasadzie ,dwójkowej" - przegrana, czyli podwajam, wygrana, czyli restartuje (np. do 30 coinsów). Z góry dziękuje za pomoc.

Opublikowano

Lol przecież to jest po prostu fart, że 19 razy red z rzędu wypadł, na to nawet nie patrz.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

@xvxmaciekxvx

Praktycznie nie da się stworzyć idealnego bota, przecież wtedy takie strony by nie istniały, nigdy nie masz 100% gwarancji na wygraną, chyba że miałbyś algorytm i ziarno do losowania liczb pseudolosowych takie jak ci z csgodouble, załóżmy byłby nim czas od odpalenia serwera w momencie losowania(oczywiście ziarnem nie musi być jakiś czas, to tylko przykład), gdybyś znał go + ich algorytm losowania mógłbyś zasymulować losowanie w takich samych warunkach i w rezultacie możliwym byłoby otrzymać taki sam wynik jak ten zwycięski ale ich nie znasz, więc takie coś jest raczej niemożliwe, pozostaje ci zdać się na fart i metodę o największych szansach na zwycięstwo.

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

Lol przecież to jest po prostu fart, że 19 razy red z rzędu wypadł, na to nawet nie patrz.

Lecz słyszałem że często tak się zdarza :/ Jak mogę się przed tym zabezpieczyć ? (mógłbym zrobić tak, że jak bot zobaczy że zaczyna się ,,kolejność" to się zatrzymuje i czeka aż wszystko ustatkuje?) 

@xvxmaciekxvx

Praktycznie nie da się stworzyć idealnego bota, przecież wtedy takie strony by nie istniały, nigdy nie masz 100% gwarancji na wygraną, chyba że miałbyś algorytm i ziarno do losowania liczb pseudolosowych takie jak ci z csgodouble, załóżmy byłby nim czas od odpalenia serwera w momencie losowania(oczywiście ziarnem nie musi być jakiś czas, to tylko przykład), gdybyś znał go + ich algorytm losowania mógłbyś zasymulować losowanie w takich samych warunkach i w rezultacie możliwym byłoby otrzymać taki sam wynik jak ten zwycięski ale ich nie znasz, więc takie coś jest raczej niemożliwe, pozostaje ci zdać się na fart i metodę o największych szansach na zwycięstwo.

Czy lepiej siedzieć na csgodouble niż używać bota ?

Opublikowano

@xvxmaciekxvx

Jeśli nie szkoda ci czasu to rób jak uważasz, natomiast przeczekanie nie zawsze jest "korzystne"

https://pl.wikipedia.org/wiki/Paradoks_hazardzisty

Wiem że w każdym momencie może się ta seria przerwać, lecz jest 1 ,,ale", zapewne skrypt jest tak napisany, żeby autor strony zarobił :v Tak działają kasyna :v

16 razy z rzędu rzucę reszkę 0,00152587890625% podajże,

przy 16 rzucie wyrzucę reszkę - 50% 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...