Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VapeArmy.pl - Polski Vaping

GGoldRock2k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nooooo Taki o...

- Myślałem że macie coś takiego jak wejdziesz na kanał i Cię rejestruje a jest Napisane wejdz tutaj i poczekaj ... Czekam czekam i nic.

- Mało Kanałów

- Zlepiony teamspeak ze sobą jedynie góra ładnie wygląda

- Bota Muzycznego nie ma.

Opublikowano

Nooooo Taki o...

- Myślałem że macie coś takiego jak wejdziesz na kanał i Cię rejestruje a jest Napisane wejdz tutaj i poczekaj ... Czekam czekam i nic.

- Mało Kanałów

- Zlepiony teamspeak ze sobą jedynie góra ładnie wygląda

- Bota Muzycznego nie ma.

Cześć Trexton,

Bot muzyczny juz jest nawet ci powiem ze dwa. I tak wiem ze narazie nie ma takiego czegos ze ciebie odrazu rejstruje ale probujemy zrobic to ze rejestruje po jakims czasie cały layout mysle ze sie w czasie zmieni iz mi on sam sie troche nie podoba jest za duzo kanałów ale wiadomo nie wszystko sie da zrobic odrazu. 

Zapraszam tez innych uzytkowników na ts.

Logo_IGracze.png

Opublikowano

[+]

- Brak ;/

[-]

- Wygląd,

- Brak bota,

- Brack MusicBotów,

- 32 sloty.

Opublikowano

[+]

- Brak ;/

[-]

- Wygląd,

- Brak bota,

- Brack MusicBotów,

- 32 sloty.

Report za nabijanie postów. Nie bylo ciebie na ts, boty muzyczne sa tak samo jak i inne boty a właściwie to jeden i jest on tam juz od ponad tygodnia to samo z music botami.

Logo_IGracze.png

Opublikowano

Staramy się o licencje 512 slotów dla użytkowników grupy "Vape Polska" na Facebooku. Ale cały czas nam odrzucają stronę internetowa.

Nowe funkcje.

- Wiadomość powitalna

- AFK BOT

- MusicBot (Był cały czas)

- Record Online

- Aktualny online użytkowników w kanale

- Ładniejszy design ts

- AutoRegister po 90 minut spędzonych online na serwerze

- Ranga po zarejestrowaniu na stronie "Zarejestrowany na VapeArmy.pl"

Logo_IGracze.png

Opublikowano

Luźny serwerek, " VapeArmy Informator pokes you: Niedobry Ty! Nie wolno tak cwaniaku ;) Jak chcesz tam wejść, to poproś o rangę. "  xD

Ale za bardzo się nie wybijecie na pewno nie na MPC, tu zaden serwer sie nie wybije z tym prezentacji.
Jedynie ataki ściągniecie na siebie i hejt  ^^ 
Powodzonka.

Opublikowano

+ Mały ts dlatego łatwo coś odnaleźć. 

+ Wygląd ts-a. 

+ Kreatywne ikonki.

Nie wiem dlaczego piszecie,że brak bota jest na minus. Sądzę,że "bot" aż tak ważny nie jest.

Są ts'y,które wolą tradycję,że to człowiek 'Administrator' pomaga,a nie bot. ;)

Nie mam nic do zarzucenia.

Polecam. 

Opublikowano

Ts3 nawet okej tylko strona nie gotowa

Strone cały czas robimy ale chwilowo nie mamy czasu na strone aktualnie tylko zajmujemy sie teamspeakiem.

Dzieki za miły kom :)

Luźny serwerek, " VapeArmy Informator pokes you: Niedobry Ty! Nie wolno tak cwaniaku ;) Jak chcesz tam wejść, to poproś o rangę. "  xD

Ale za bardzo się nie wybijecie na pewno nie na MPC, tu zaden serwer sie nie wybije z tym prezentacji.

Jedynie ataki ściągniecie na siebie i hejt  ^^ 

Powodzonka.

Aktualnie marketing jest nasza najgorsza strona, z chęcią bym przyjął jakieś informacje na taki temat jeśli oczywiście chciał bys się ze mną nimi podzielić nawet na priv. 

DDoSów sie nie boimy dobra maszynka pięknie działa była testowana wytrzymuje bardzo sporo mogę powiedzieć ze jest to 3 cyfrowa liczba i w GB/s.

Hejtów jeszcze nie bylo oprócz tych wyzej bo nie było botów ale hejtów jeszcze nie mieliśmy. Czekamy tylko na licke 512.

Dzieki za miły kom :D.

+ Mały ts dlatego łatwo coś odnaleźć. 

+ Wygląd ts-a. 

+ Kreatywne ikonki.

Nie wiem dlaczego piszecie,że brak bota jest na minus. Sądzę,że "bot" aż tak ważny nie jest.

Są ts'y,które wolą tradycję,że to człowiek 'Administrator' pomaga,a nie bot. ;)

Nie mam nic do zarzucenia.

Polecam. 

Dzieki za miły kom :D i tez nie wiem dlaczego bot jest taki ważny ale no juz go mamy i do tego 2 boty muzyczne, chociaż były one od razu.

Logo_IGracze.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...