Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet mobilny do domu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , nie długo wyprowadzam się do domku jedno rodzinnego więc ojciec "obarczył" mnie nad znalezieniem fajnego pakietu.Miałbym ciągle ten sam ale zje***a multimedia nie dociera w nowe miejsce zamieszkania więc trzeba zmienić operatora ( chociaż to dobrze bo czasami te lagi o 2:00 i wkurwienie w lolu )

Szukam pakietu razem z telewizją ( podstawowe kanały najlepiej bez zbednych HBO itp)

Net nie wiem jaki ale wymaganie mam jedno , żeby był bez limitu. Teraz mam 30 mb/s (~24-25mb/s) i nie narzekam .

Internet bd na telefonie,komputerze i 2 laptopach.

Ogarnełem fajną ofertę z UPC tylko haczyk ; do 120 mb/s czyli moze byc 100 a moze byc 5 mb/s xD

Aktualnie płacę 142 zł więc też raczej w tej kwocie chciałbym się zamknąć.

sygna.png

Opublikowano

Telefon i dzwonisz po operatorach  albo rusz dupsko i przejdź sie do sąsiadów popytać co mają.  

Nie wiem jak ty sobie wyobrażasz że ktoś powie jaki internet na zadupiu nie wiiadomo gdzie w Polsce mogą zaproponować ISP ! 

To że ktoś ma ofertę nie znaczy że ją dostaniesz i możesz mieć, dowiesz się jak spytasz i podasz im adres. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Zdalnie Ci go nie znajdziemy, nie mamy pojęcia jaki operator obsłuży Twoje miejsce zamieszkania.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Chodzi mi tylko o operatorów z dostępem bezprzewodowym czyli wszystko po "sieci" + "talerz" coś takiego jak ma UPC

Bo domek jest oddalony trochę od głównej miejscowości a osiedle dopiero co się buduje , żadne multimedie,vectry itd nie wchodzą w grę

sygna.png

Opublikowano

Chodzi mi tylko o operatorów z dostępem bezprzewodowym czyli wszystko po "sieci" + "talerz" coś takiego jak ma UPC

Bo domek jest oddalony trochę od głównej miejscowości a osiedle dopiero co się buduje , żadne multimedie,vectry itd nie wchodzą w grę

Szukaj u siebie jakichś radiówek lub kogoś kto działa na światłowodach od TP.

Internet z Satelity się totalnie nie opłaca - kosmiczne limity lub ceny 50 euro za 20Mbit/s itd. 

Zresztą nawet nie wiemy w jakiej części polski mieszkasz więc o czym rozmawiamy. 

lownfast

Opublikowano

Internet z satelity wymaga normalnego  łącza do działania. Nie stać go na kupno tego typu netu bez zwrotnego kanału . 

Opublikowano

A nie jest tak przypadkiem że dostaje się router + usb który się wpina w ten router ?

Zachodniopom

sygna.png

Opublikowano

To rusz się po salonach operatorów i pytaj o LTE. Ofert tyle że masz co wybrać.

Najpierw to sobie sprawdź jaki masz zasięg żeby potem nie było problemów z odbiorem

Opublikowano

To rusz się po salonach operatorów i pytaj o LTE. Ofert tyle że masz co wybrać.

O to mi chodziło a nie o jakieś interenty z satelitki .. zamykam

sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...