Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Failed to connect to server"

Derron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Otóż to mam problem z clientem gry. Chodzi o to, iż po wpisaniu kodu zabezpieczającego konto, tj. PIN wyskakuje mi informacja "Failed to connect to server". Czy jest to spowodowane tym, iż serwery startują dopiero jutro? Ma ktoś taką samą informację? Ludzie piszą na jakich serwerach grają, a przecież nie da rady się do nich zalogować, także skąd wiedzą jak się one nazywają itd.?

P.S Jakie są nazwy serwerów EU i który będzie z najmniejszą liczbą graczy.

Mój nick na prywatnych serverach:

Derron

Rayzo

Abirama

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Witam! Otóż to mam problem z clientem gry. Chodzi o to, iż po wpisaniu kodu zabezpieczającego konto, tj. PIN wyskakuje mi informacja "Failed to connect to server". Czy jest to spowodowane tym, iż serwery startują dopiero jutro? Ma ktoś taką samą informację? Ludzie piszą na jakich serwerach grają, a przecież nie da rady się do nich zalogować, także skąd wiedzą jak się one nazywają itd.?

P.S Jakie są nazwy serwerów EU i który będzie z najmniejszą liczbą graczy.

Ludzie grają bo wykupili FP, serwery startują jutro o 6. Nazw serwerów EU chyba nie muszę podawać bo będziesz miał tylko takie do wyboru jak wybrałeś region EU w launcherze, najmniej ludzi z serwerów EU gra na Hao District i Cardinal Gates.

Wszystkie nazwy EU:

Ebon Hall

Windrest

Cardinal Gates

Wild Springs

Starfall Crater

Hao District

[DE] Frostgipfel

[DE] Bambusdorf

[DE] Windweide

[FR] Dokumo

[FR] Ogong

[FR] Hogdonny

没我爱

Opublikowano

Ja równiez mam ten problem. Jest to błąd o numerze 200. Tutaj można o nim przeczytać:
https://support.bladeandsoul.com/hc/en-us/articles/206455016-Failed-to-Connect-Error-200-
Od razu po wpisaniu kodu wyskakuje ten error. Może mi ktoś poradzić, jak to rozwiązać? Mam tylko jedną kartę sieciową, a co do tego "proxy", niestety nie jestem zaznajomiona w tych sprawach i nie wiem, gdzie to sprawdzić lub ustawić.

igNMhIy.png

Opublikowano

@Kagura

Jeśli masz ten błąd dosłownie teraz to wiedz, że coś im się stało z serwerami.

Pełno osób nawet na facebooku płacze z tego powodu, a więc nie jest to problem indywidualny.

Ale wydaje mi sie, że jest to jakiś indywidualny problem dotyczący... komputera?

Nie wiem, pobrałam na drugi komputer grę i śmiga. (chociaż dzisiaj nie patrzyłam). Kiedy na jednym był błąd połączenia, na drugim logował się bez problemu.

igNMhIy.png

Opublikowano

Też  miałem z tym problem dzisiaj jedynie co wczytywało to lobby postaci klikałem start (serwer Wild Springs) pasek się nie ładował przed pół dnia bo wyskakiwał jakiś problem disconected from server.(1000) potem nie wyskoczył i pasek stanął na jakiś 95% i dalej nie ruszał przed 15 minut 

Opublikowano

Ma ktoś jeszcze ten błąd czy tylko u mnie? Dzisiaj pobrałem grę chce pograć i cały dzień ten sam błąd wywala.

Procesor: Intel Core i5 4690

Płyta główna: MSI B85-G43

Zasilacz: Thermaltake 530W

RAM: Crucial Ballistix 8 GB

Karta Graficzna: MSI GTX 770

Dysk SSD: Plextor 128 GB M6S

Opublikowano

Czyli to u mnie...wie ktoś jak to naprawić? https://support.bladeandsoul.com/hc/en-us/articles/206455016-Failed-to-Connect-Error-200- czytałem, nic nie działa

Procesor: Intel Core i5 4690

Płyta główna: MSI B85-G43

Zasilacz: Thermaltake 530W

RAM: Crucial Ballistix 8 GB

Karta Graficzna: MSI GTX 770

Dysk SSD: Plextor 128 GB M6S

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...