Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc przy budowie mapy

Mysterek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, posiadam własny, prywatny serwer na swoim komputerku i od paru latek dłubię sobię mapy. Zajmuję się głównie tworzeniem ich szkieletu.

Efekty mojej pracy możecie znaleźć w tym temacie.

To nie jest jedyna moja mapa, jeśli chciałbyś żebym dla Ciebie coś takiego zrobił wystarczy się odezwać, jestem otwarty na propozycje.

Ale przechodzę do sedna sprawy. Na mapce którą przedstawiłem w tamtym temacie postanowiłem zrobić coś więcej. Otóż planuję wypełnić ją wszelkimi ruinami, dungeonami, miastami a na końcu dodać questy tak aby zapewnić graczom godziny dobrej zabawy.

Niestety tak jak mape sprawnie robię, tak z miastami jest o wiele gorzej. Potrzebuje rąk do pracy.

Jeśli czujesz ze się nadasz, to zapraszam, odezwij się do mnie. Nie poszukuję talentów budowniczych, ponieważ człowieka od stylu i architektury już mam, i wykonuje świetną robotę. Ale to nie znaczy że jeśli masz talent to masz rezygnować z pomocy, wręcz przeciwnie.

To co robię , jest czysto hobbystyczne. W wolnym czasie buduję kawałkami co nieco. Nie oczekuj zapłaty. Oczekuj sporo czasu dobrej zabawy, ponieważ jestem człowiekiem komunikatywnym ( lecz niestety obecnie nie posiadam mikrofonu ) i dlatego na pewno nie będziesz się nudził.

Każdego pomocnika umieszczę w podziękowaniach za stworzenie mapy z własnej woli :)

Dzięki, pozdro, elo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...