Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc przy budowie mapy

Mysterek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na początku chciałbym oznajmić, ponieważ dział może trochę mylić, że nie buduję serwera.

Zgłaszasz się do pomocy na moim serwerze, ale nie w budowie serwera. Ja buduję mapkę survival  +  RPG na moim serwerze, na który byś musiał wchodzić gdybyś chciał mi pomóc.

Teraz przejdźmy do sedna sprawy. Oto link do tematu w którym przedstawiam swój projekt. Jest on dosyć spory, dlatego potrzebuję chętnych rąk do pracy. Nie będę nic płacił, sam tą mapę robię czysto hobbystycznie, i powiem szczerze że dosyć sprawnie mi to idzie, ale gdy mam wenę do pracy :D :D

Robię ją hobbystycznie dla graczy do zagrania na fajnej mapce RPG z questami. Dlatego oczekuję że i Ty znajdziesz wolny czas i hobbystycznie ze mną spędzisz wspólnie fajny czas przy budowaniu takowej mapki. Nie oczekuję profesjonalizmu nie wiadomo jakiego w budowaniu, gdyż eksperta od budowli już mam, dlatego jeśli Twoje budowle nie są dobre, nie przejmuj się.

Jeśli jesteś osobą jakiej szukam, skontaktuj się ze mną :)

pozdro, elo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...