Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pipanie

sewaaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam taki problem gdy włączam komputer jest pipanie 1 długie i 2 krótkie z tego co wyczytałem jest to naprawdopodobniej karta graficzna dodam że komputer nie był włączany z ponad rok (komputer ma ok 7lat). Komputer jest bardzo ale to bardzo zakurzony i czy jest możliwość że  jak wyczyszczę karte graficzną z kurzu to czy (i cały komputer) to czy problem minie ? Aha i jak włączam komputer to na monitorze się nic nie wyświetla  monitor jest sprawny 

Opublikowano

Możliwe ja miałem tak, że jak włączałem to piknał 1 długi i sie wyłączał. Poszedłem do salonu i zakurzona była kość RAM :P Radze wyczyścić 

Opublikowano

Google i szukasz sobie  kodów błędów BIOS albo manualu do modelu płyty. 

Producenta BIOS masz napisanego wyraźnie przy starcie i szukasz kodów dla tego producenta,  jest tylko 4 producentów biosu więc problemu nie będziesz miał. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

jak wyzej, sprawdz jaki masz bios, pewnie pisze o w specyfikacji na stronie, zobacz co dnay kod oznacza i sie dowiedz co jest przyczyna

to czy wyczyszcenie pc pomoze nikt ci nie powie bo nitk tutaj nie jest wrozka

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...