Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bóg]Ullr

0FF3NS1V3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam pewien problem otóż zacząłem grać wraz ze swoimi kolegami w Smite i zastanawiam się nad postacią Ullr. Nie wiem, czy go kupić co o nim sądzicie? Dawałby radę na tych początkowych gierkach? Jeśli chodzi o naukę postacią to w Smite gram może kilka miesięcy, ale przedtem grałem sporo w LoL'a tak, więc z ogarnięciem nie miałbym raczej problemów, ponieważ i tak na rankedy na razie się nie wybieram, bo zacząłem grywać od nowa. Chciałbym się dowiedzieć, czy warto po prostu go kupić. 

Opublikowano

Jesli nie grales wczesniej postacia gdzie zmienia sie stance to bedzie Ci ciezko na poczatku ogarnac umiejetnosci. Najwazniejsza jest "swiadomosc" tego jakie skille ma postac. Ale jesli grasz juz kilka miesiecy to raczej sobie poradzisz

Opublikowano

Jesli nie grales wczesniej postacia gdzie zmienia sie stance to bedzie Ci ciezko na poczatku ogarnac umiejetnosci. Najwazniejsza jest "swiadomosc" tego jakie skille ma postac. Ale jesli grasz juz kilka miesiecy to raczej sobie poradzisz

W Smite może raz nim mi się zdarzyło zagrać nie pamiętam.. w LoL'u Jayce jest taką postacią, więc co nieco wiem..

Opublikowano

Ullr na początek gry za dobry nie jest, ale jeśli masz już doświadczenie to czemu nie. Postać jak najbardziej dobra, mobilna, konkretny atak i w miarę łatwa (dla doświadczonego gracza) w ogarnięciu. 

Polecam trochę nim pograć, nawet na boty i dobrać sobie do niego ekwipunek, zobacz jak działa mechanika tej postaci, i ją trochę poznać. Zawsze możesz wypożyczyć Ullra i zdecydować, czy ci odpowiada.

Opublikowano

Co wy gadacie kumpel nim gra i rozwala jak chce, a gra w Smite od 4 dni, bierz śmiało, to od ciebie zależy, jeśli ci ta postać pasuje to kupuj. Zależy jaki styl gry preferujesz i czy ci on odpowiada.

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Ullr nie najgorszy, jednak ja poleciłbym ci bardziej ramę/hou, proste postacie, idealne pod adc szczególnie, gdy suppem jest Kherpi/Ymir :)

Live a life you'll remember.

Opublikowano

To jest uniwersalny build? Czy pod konkretna rozgrywke?

To jest build ogólny, który będzie się w miarę sprawdzał na każdej mapie, w każdym trybie. 

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...