Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mobilny token

Plesniawek#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Minęło już 7 dni odkąd mam ten mobilny token, ale nie mogę nadal dać itemu na csgodouble, może być tak dlatego, że nie minęło równo 7 dni? Tzn. bo mogłem to aktywować 11 stycznia, ale trochę później. Da się jakoś sprawdzić o której to się aktywowało?

Opublikowano

Wydaje mi się, że nie (ktoś na forum ostatnio pisał, że miał 15 dni, a nie 7 blokady, ale jeśli faktycznie jest 7 to musisz poczekać jeszcze parę h).

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

A też macie tak, że przy logowaniu zawsze na swoim kompie trzeba podać kod steam guard z telefonu? One sie generuja ciagle nowe

Tak też tak mamy. Jeżeli tego nie chcesz daj zapamiętaj hasło. 

A co do tematu, możesz wymieniać się normalnie z znajomymi ?. Jeżeli tak to coś musi być z csgodouble.

­

Opublikowano

A też macie tak, że przy logowaniu zawsze na swoim kompie trzeba podać kod steam guard z telefonu? One sie generuja ciagle nowe

Ja ostatnio nie musiałem ;)

Poczekaj kilka h i zobacz, jak dalej będzie to samo to nic się nie da zrobić :>

­

1RkW7od.png

Opublikowano

A może jednak trzeba czekać 14 dni? Dużo osób ma z tym problem, ja taż kilka dnie temu aktywowałem ( nie pamiętam dokładnie) i zobaczymy do końca tyg czy będzie działać :P

NU94p9A.gif

Wracam..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...