Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

problem z grafiką w grach

DyRoXCraft

Pytanie

Opublikowano

Witam mam problem który pojawił się stosunkowo niedawno... a właściwie po tym jak przyniosłem pc'eta od informatyka po formacie (formatował mi dysk C a właściwie musiał postawić go od nowa.) i od tamtej pory mam dziwne błędy w grafice np. w gothicu po wejściu do gry cały obraz robi się biały i tylko tekstury migają, a np. jak gram w metina to nagle ni z tego ni z owego pojawia się blue screen Nigdy wcześniej nie miałem takich problemów!! dopiero po tym formacie... pomoże ktoś??

c50f297fe1f15.png

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wpisujesz w Hobby: pisanie skryptów, znasz język Javy, interesujesz się informatyką, a nie potrafisz zdiagnozować dlaczego Ci grafika w grze się zepsuła?

Przeinstaluj sterowniki do karty graficznej lub pobierz najnowsze, dysk oraz jego format nie ma nic z tym wspólnego.

Opublikowano

Skoro twierdzisz że sterowniki w porządku to rozbierz kompa i złóż jak należy 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

@LikeMikex3 zrobiłem to wszystko... temat się czyta .-. i nic nie działa

ps. przeinstalowałem wszystkie sterowniki! .-. i nic... widocznie ten informatyk coś zj3bał.... mogłem to sam zrobić tylko mi się nie chciało płyty od kumpla pożyczyć .... 

c50f297fe1f15.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...