Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hurtworld - problem z instalacją

FrronteR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dziś kupiłem HurtWorlda i od razu chciałem zainstalowac, gra przez Steam pobrała się w sekunde co mnie zdziwiło, kliknałem ''Graj'' i wyskoczyło mi okienko w który pisze

''Nie udało sie uruchomić gry (brakujący plik wykonywalny)''

I nie wiem co z tym zrobić..

Opublikowano

Steam nie może znaleźć EXE gry i nic dziwnego jak pobrało ją w sekunde, spróbuj usunąć tą gre, i zainstalować steam jeszcze raz.

Opublikowano

Sprawdź spójność plików gry poprzez Steam.

Powinno ci wtedy pobrać brakujące pliki i może wtedy wszystko będzie działać jak należy.

Opublikowano

WItam , mam ten sam problem , chodzi  o to ze zrobilem to wszystko co steam karze i nic , oraz spojnosci itp. usuwanie i pobieranie na nowo , lecz gdy staralem ie pobrac ta gre na laptopa to pobrala sie , ale na komputer mi sie nie chce , jezeli chodzi o kompa to AMG phenom{TM} II X4 965  oraz 3,45GHz , 3,25GB RAM  oraz mam windowsa xp , wersja 2002 r 

7yglGoJ.png

• 1 rok później...
Opublikowano

Mam ten sam błąd, dzisiaj zaktualizowało mi sie 500 Mb. Odkąd zmieniłem windows 8.1 na windows 10 nie moge grać w hurtworld'a.

Jeśli ktoś wie jak to naprawić niech napisze!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...