Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] Najlepsze sety aka's vayne 6.1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sety = settingsy = ustawienia, do aka vayne, takie trudne... Dołączam sie do pytania.

Różnie można to interpretować ponieważ set w grach mmo oznacza coś w stylu kompletu. A drogiego @Kacki prosiłbym o zacytowanie punktu regulaminu który złamałem.

Opublikowano

Różnie można to interpretować ponieważ set w grach mmo oznacza coś w stylu kompletu. A drogiego @Kacki prosiłbym o zacytowanie punktu regulaminu który złamałem.

Napisałeś nie na temat, nic nie wniosłeś do tematu = spam/offtopic

Co do tematu: Standardowe ustawienia są bardzo dobre i można z nimi normalnie grać, jedynie polecałbym wyłączenie "Focus W" i R w combo ale polecam samemu posprawdzać ustawienia na Customie

@Ahriii wybacz, ale trzeba mieć naprawdę IQ na poziomie ameby by nie zrozumieć o co autorowi chodzi, to nie jest tak, że każdy w okół ciebie jest głupi, to po prostu ty uważasz się za inteligentnego będąc przeciętniakiem. Bycie przeciętniakiem nie jest złe, ale bycie przeciętniakiem z wygórowanym ego już jest.

6LbMtBd.jpg

Opublikowano

Napisałeś nie na temat, nic nie wniosłeś do tematu = spam/offtopic

Co do tematu: Standardowe ustawienia są bardzo dobre i można z nimi normalnie grać, jedynie polecałbym wyłączenie "Focus W" i R w combo ale polecam samemu posprawdzać ustawienia na Customie

To nie było pisanie nie na temat, tylko błędne wytłumaczenie problemu przez autora tematu,  co nie było moją winą. Widzę, że tu pod względem poziomu inteligencji moderacji i użytkowników to się drugi nulled robi.

Powiem tak, wypowiadasz się o inteligencji, a sam wprowadzasz samego siebie w błąd. Nigdzie nie napisałem, że nie zrozumiałem o co chodzi autorowi, a jedynie zinterpretowałem to inaczej co jest różnicą.

Jak już wcześniej wspomniałem set w grach mmo, takich jak 4story itp. oznacza coś w stylu kompletu ekwipunku. Stąd skojarzenie z przedmiotami. Jeżeli mi nie wierzysz, to sobie to wygoogluj.

Tak więc pisząc mi, że nie zrozumienie tego to tak jakby posiadanie IQ ameby tak naprawdę ciśniesz sam siebie. A co do tego "przeciętniaka" to skończyłem wybrany przez siebie kierunek i jestem z tego zadowolony.

// Użytkownik, który otrzymał ostrzeżenie, może odwołać się od niego poprzez wysłanie prywatnej wiadomości (najlepiej do moderatora, który nadał to ostrzeżenie, aby wyjaśnić sprawę, najlepiej dodać również GM lub lidera), ale nie spamujcie w tym temacie o nadanych ostrzeżeniach ;)

Renissance

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...