Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto wrócić do Doty? Ile się zmieniło w ciągu roku?

Wyszoniek310

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Warto, polecam. Najlepsze MOBA <3 Sam w to gram i jestem zadowolony, nie żałuję zmarnowanych godzin :) 

Opublikowano

Ostatnie półtora roku, zobaczmy.. ominęły Cię co najmniej 3 patche: 6.84 6.85, 6.86. W skrócie nie rozpoznasz tej gry. Zmiany dotknęły prawie każdą postać i przedmiot, pozmieniali mapę, dodali nowe itemy. W dodatku w międzyczasie było przejście na Source 2 oraz Dota 2 Reborn która kompletnie odnowiła GUI gry (w menu, GUI podczas rozgrywki nie tykali bo by ich rozszarpali). Jeśli liczysz na nowości to się nie zawiedziesz, bo było ich mnóstwo. A czy na dobre się pozmieniało to musisz sam ocenić.

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Warto, polecam. Najlepsze MOBA <3 Sam w to gram i jestem zadowolony, nie żałuję zmarnowanych godzin :)

Sam grałem w LOLa przez 1.5 roku, a gdy zagrałem raz w dotę odstawiłem League ;)

Nie warto, 95% graczy to ruska patologia, mozna grac jak ma sie jakis kolegow :-)

A w cs'a jakoś grać potrafią mimo że tam tej patologii jest o 100% więcej ;)

Zagraj sb w Lola tam patologie masz z całego świata :D

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

Obecnie Dota nie cieszy się dużym zainteresowaniem. Osobiście grając wieczorami gdy w Europie jest środek nocy, najczęściej można spotkać graczy rosyjskich, zatem alternatywa z językiem angielskim jest dla nich trudna.

• 2 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Z rankami nie jestem problem, że ktoś gra 1 - 2 postaciami, bo da sie to kontrować. Z rankami jest ten problem, że powstały w ostatnim czasie strony za pomocą których gracze za kase boostują konta noobkom i nie wiadomo tak naprawdę na kogo się trafi (mowa tu o Solo mm). A co do doty to polecam wrócić jeżeli masz z kim grać, samemu człowiek traci chęci.

76561197996037016.png

• 5 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...