Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki telefon wybrać do 400 zł?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak.

Od siebie polecam Moto E, Moto G.

To już wolę jeden z lg i to raczej ten drugi g2 mini, lecz niestety z tego co czytałem to każdy ( a przynajmniej wiekszosc pisze ) że się zacina. Jakieś jeszcze propozycje? oczywiscie moze byc uzywany. 

Opublikowano

To już wolę jeden z lg i to raczej ten drugi g2 mini, lecz niestety z tego co czytałem to każdy ( a przynajmniej wiekszosc pisze ) że się zacina. Jakieś jeszcze propozycje? oczywiscie moze byc uzywany. 

Miałem F60 przez tydzień i nie narzekałem. Mając taki budżet nie możesz wybrzydzać, zresztą wszystko działało na nim płynnie. Jednak widać trochę było różnice pomiędzy używanym przeze mnie cały czas Nexusem 5, ale to inna półka. 

lownfast

Opublikowano

Chodzi mi o to zeby telefon jakoś działał i był w miare duży (oglądam dużo seriali). 

4,7 cala to mało? 5 cali bez rozdzielczości nawet HD to przesada, ale nic nie dorwiesz z takim ekranem przy tym budżecie. 

lownfast

Opublikowano

Chodzi mi o to zeby telefon jakoś działał i był w miare duży (oglądam dużo seriali). 

Z duzych to masz chyba tylko note n7000, dwojki raczej nie ogarniesz za tyle. Ale root obowiazkowy (chociaz mi calkiem dobrze smigal na stocku)

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Pasują Ci modele używane?

//A okej, nie zauważyłem. Z używanych możesz poszukać np Nexusa 4.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...