Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto korzystać z obniżek na tej stronie?

Agalex555

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czy warto interesować się weekendowymi wyprzedażami na tej stronie ? Ktoś miał problemy z grami tam zakupionymi ? Trochę czytałem, ogólnie ludzie nie mają problemów i polecają, ale też zdarzają się pojedyncze negatywne opinie.

Na Syndicate jest na przykład teraz promocja -61%

xyz

Aha, czy Syndicate ma tryb Multiplayer ?

Dzięki

Opublikowano

Czy warto interesować się weekendowymi wyprzedażami na tej stronie ? Ktoś miał problemy z grami tam zakupionymi ? Trochę czytałem, ogólnie ludzie nie mają problemów i polecają, ale też zdarzają się pojedyncze negatywne opinie.

Na Syndicate jest na przykład teraz promocja -61%

Aha, czy Syndicate ma tryb Multiplayer ?

Dzięki

W AC:Syndicate nie ma trybu Multiplayer.

Generalnie polecam G2A, ale takie droższe gry tylko z G2A Shield (nawet jeśli kod będzie nieprawidłowy, to dostaniesz zwrot pieniędzy/nowy kod). Przy kupnie warto również spojrzeć na ilość gwiazdek i komentarze sprzedawcy - mniejsza szansa na to, że zostaniesz oszukany.

Opublikowano

Oka, w takim razie poczekam do weekendu, może będzie jeszcze promocja na Syndicate. Ale z tego co zauważyłem to na niektórych grach z tygodnia na tydzień są coraz mniejsze te obniżki. Nie znacznie, ale jednak.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Kilka razy kupowałem, klucze zawsze takie jakie powinny być. Na ten moment niektóre gry tańsze niż na Steamowym Summer Sale. Jedynie kwestionować można pochodzenie kodów (podobno niektóre kody pochodzą z kradzionych kart kredytowych), ale w razie czego problem ma sprzedawca, nie kupujący. Wystarczy patrzeć na procent pozytywnych komentarzy sprzedającego. 

P.S

Ale reflinka też tam widzę. Moderacji tego działu nie oszukasz. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...