Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PLAnonymousPL - Osoba która ddosuje za byle gówno ;)
Nie polecam właśnie temu serwera.
Drop jest za duży (bezsensowny + masa dzieci)
Gildię można zrobić w 5 minut.
Miliardy staków koxów i refili w eQ bezsens 2x
Tyle w temacie.

Opublikowano

@UP
Twój przyjaciel Unixej cię sprzedał kolego.
+ Na wcześniejszych edycjach używałeś SuseUDrop i pisałeś że jest on twojego Autorstwa.
Wszystko było opisane w /drop
@AntyWarn.
Czy do serwera będzie dodany SkyWars i inne minigry?

Opublikowano

@UP

Twój przyjaciel Unixej cię sprzedał kolego.

+ Na wcześniejszych edycjach używałeś SuseUDrop i pisałeś że jest on twojego Autorstwa.

Wszystko było opisane w /drop

@AntyWarn.

Czy do serwera będzie dodany SkyWars i inne minigry?

Prawdopodobnie te tryby będą..

­

Opublikowano

,, Pułka z książkami. ''

Z resztą przeczytałem drop i odechciewa się reszty czytać, myślałem, że casualizacja skończyła się na tym, że potwory nie zadają dmg. Jednak tutaj to co widzę przechodzi ludzkie pojęcie - nim zmarnujesz drewniany kilof możesz już spokojnie mieć diaxowego eq, beycon można zbudować w ciągu paru minut, a PvP ograniczone... do enchatów? Chyba, że tutaj się to też zdobywa natychmiast np. 5 kamieni i 100 lvl. może jeszcze dać fly i godmode co?

Ten serwer jest bardziej spierdolony od reszty serwerów PvP, które SĄ JEDNYM WIELKIM GÓWNEM, a to tutaj to nie wiem. Chyba autor pograł 5 min. w single i się zdenerwował malutki, że diaxów nie ma :c

­

pyhvh7E.png

Opublikowano

@happix3 My nie odpowiadamy za graczy co robią gdzie grają, nie rozdajemy tez itemow, może ty tak robisz :).Widocznie twój serwer jest tak słaby ze ludzie tam przychodzą tylko reklamować :D a ty obwiniasz o to administracje facepalm.

@1361622928-U485574.pngHalfLife3 Pozory myla gracze normalnie budują zamki z obsydianu oraz normalnych budulcy :). Na serwerze jest taki drop żeby nie siedzieć pod ziemia nie wiadomo ile i kopać tylko sie klepać i podbijać gildie.Jezeli nie pasuje ci drop to wpadnij na nasz tryb Survival tam normalnie dropia sztabki i jest mały drop.

Opublikowano

a to nie jest przypadkiem tak, że jak serwer jest dobry to tam reklamują? ^^ nikt nie reklamuje na słabych serwerach.

teraz będziesz wywyższał swój serwer bo macie anty-spamy, reklamy czy inne gówna i nikt sie nie reklamuje bo ava albo xawier wam to napisał? xD

wasz network na którym gra wieczorami 120 osób? 

mieliśmy jedną jedyną reklame u kendala, a na starcie było 160 osób. jeśli nie umiecie sie wypromować to kupcie reklame, macie przecież "dobry serwer".

smiecham

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Widzę że hejty i spiny wiszą w powietrzu xD ja osobiście do serwera nie mogę się przyczepić. Serwer 9/10 ponieważ jest malutki problem z cheatami. PLAnonymousPL natomiast nigdy nie ddosowal bo nie ma czym oraz jest prawilnym ziomeczkiem xD p.s. nie spinajcie na forum bo tylko spam robicie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...