Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakieś klany?

Priam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, dopiero rozpocząłem swoją przygodę, dopiero co kończę samouczki. Są jakieś polskie społeczności które przyjmują nowych graczy i gdzie jest z kim pograć?

ulpdoa6f345.png

Opublikowano

Jak trochę pograsz to możesz złożyć podanie i do nas dołączyć.

A tak to polski klan jaki nasuwa mi się na myśl to "polska szmato" dosłownie.

Jest tam mnóstwo ludzi, niektórzy 30 lvl a niektórzy dopiero zaczęli grę jak Ty.

Z tego co widzę teraz to też jest PolishMaxPower.

Wchodzisz w Social i masz po lewej stronie listings i masz klany z całego świata.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Jak trochę pograsz to możesz złożyć podanie i do nas dołączyć.

A tak to polski klan jaki nasuwa mi się na myśl to "polska szmato" dosłownie.

Jest tam mnóstwo ludzi, niektórzy 30 lvl a niektórzy dopiero zaczęli grę jak Ty.

Z tego co widzę teraz to też jest PolishMaxPower.

Wchodzisz w Social i masz po lewej stronie listings i masz klany z całego świata.

:D

Jest kilka klanów spod flagi biało-czerwonej. Nasuwa mi się na myśl np. gildia, założona przez Moderatora Forum (strefy dla Polaków) - znajdziesz dokładne informacje na forum gry w odpowiedniej zakładce.

Pamiętam jeszcze, że pewien YouTuber założył swój klan, gdzie przyjmuje się właśnie początkujące osoby. Chodzi mi o Ba****ha. 

Zapewne jest sporo takich teamów, wystarczy poszukać w spisie w grze. 

Opublikowano

Dzięki za podpowiedzi.

Pytanie z innej beczki, żeby nie zakładać nowego tematu. Da się jakoś zrobić, żeby mi automatycznie kupowało itemki? Patrzyłem w ustawieniach podczas gry lecz nic nie znalazłem. Podobno ta opcja jest najlepsza na początek.

Może podpowiecie też co kupić na początek czy zbierać, mam około 4400 tych punków. Dopiero po samouczku jestem. Jest też darmowa rotacja jakaś, lecz nie wiem kto z niej jest mocny. Dostałem informacje także o jakimś wypożyczeniu Zeusa na dwa tygodnie.

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

Jest masówka polska, Polska Szmato, 1K osób w klanie, a naraz wieczorami po 150 osób siedzi na czacie w grze, więc na luzie sie dowiesz wszystkiego, jak bedziesz chciał sie zapytac. Potem najwyzej zmienisz sobie klan czy cos, ale na poczatku warto tam dolaczyc, i sie czegos dowiesz, i zawsze znajdziesz typków na premade

Opublikowano

MPCT-najlepszy klan jeżeli chodzi o Polske ;> Nie no, w sumie nie każdy ma u nas skilla, ale ok.

Live a life you'll remember.

Opublikowano

Dzięki za podpowiedzi.

Pytanie z innej beczki, żeby nie zakładać nowego tematu. Da się jakoś zrobić, żeby mi automatycznie kupowało itemki? Patrzyłem w ustawieniach podczas gry lecz nic nie znalazłem. Podobno ta opcja jest najlepsza na początek.

Może podpowiecie też co kupić na początek czy zbierać, mam około 4400 tych punków. Dopiero po samouczku jestem. Jest też darmowa rotacja jakaś, lecz nie wiem kto z niej jest mocny. Dostałem informacje także o jakimś wypożyczeniu Zeusa na dwa tygodnie.

Przy wyborze postaci (w lobby) masz pod paskiem (w prawym dolnym rogu) dwie opcje, które odpowiadają za: automatyczne kupowanie ekwipunku oraz automatyczne rozdawanie punktów w umiejętności. 

Zaznaczając ten pierwszy, system kupi ci wszystko, co jest domyślnie ustawione. Ten ekwipunek jest słaby, ale na początek zawsze coś. Jeśli chciałbyś coś lepszego w jednej z zakładek jest możliwość osobistego ustawienia przedmiotów, które będę później kupowane. Owszem, opcja, łącznie z auto skillami jest najlepsza na początek. Wtedy gracz może spokojnie skupić się na trybie, ogarnąć o co chodzi i poznać samą grę, a nie musi siedzieć i myśleć, co kupić.

Na początku gry za favory (te punkty) kupuje się w sumie bogów, aby uczynić rozgrywkę coraz bardziej różnorodną. Na późniejszych etapach (rankedy) znajomość wszystkich postaci i ich umiejętności jest wręcz niezbędna. Najlepiej testuj sobie bohaterów, jeśli przypadną ci do gustu to kup i graj. 

Jeśli chodzi o rotację i jej zawartość. Niezależnie od tego, który bóg tam jest, każdy jest mocny. W tej grze nie ma postaci słabych i dobrych. Wszystko zależy od umiejętności gracza i rozeznania w świecie gry, a nie od samej kreacji. Pograsz trochę i zobaczysz, że każdy bóg jest na równi. 

Edit

MPCT jest jak najbardziej dobrym klanem, z miłą atmosferą, ale nie dla początkujących osób. ;) W tym zespole się gra i trenuje, a nie uczy nowych. Chyba, że coś się zmieniło od mojego pobytu. :) 

Lepsze są klany osób, które też dopiero zaczynają, bo jest wyrównany poziom. 

Opublikowano

Ciężko skojarzyć klany, które zrzeszają graczy z niskim poziomem w grze. Ale polecam jeszcze klan Szyszkowaci. Spoko się z nimi gra, dobry klan dla początkujących. Raczej nie biorą udziału w większych turniejach i poziom umiejętności jest bardzo zróżnicowany. 

28bruw9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...