Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oBE3PKf.png
Cześć, chciałbym po części przedstawić nowo powstający projekt serwera gry minecraft. Znajdziecie tutaj masę ciekawych rozwiązań. Stawiamy na stabilność i grę bez tak zwanego "pay2win" ale przede wszystkim grę bez wspomagaczy bo staje się to coraz popularniejsze i psuje klimat na serwerze.

MYRSQoN.png

» Start: 13.02.2016 godz. 20:00!
» Adres IP: zonehc.pl
» Wersja serwera: 1.7 - 1.7.10
» Typ serwera: Hardcore
» Autoryzacja: Premium/no-Premium
» Sloty: 60-100
(Jeśli będzie to potrzebne to zwiększymy)

8LxOZbp.png

- tworzony jest z dbałością o najmniejsze szczegóły z myślą o graczach,
- zaawansowany system anty-cheat, banujący automatycznie graczy posiadających niedozwolone modyfikacje,
- odpowiednio dopasowany i zbalansowany drop,
- posiadamy parę autorskich pluginów, jednakże nie zaprzeczamy iż używamy pluginów ogólno dostępnych.
• system punktowy(lvl'e na czacie), który jest połączony z gildiami i pluginem na drop
• system specjalnych skrzyń zawierających unikalne przedmioty
• system efektów
• system handlu z npc
• i wiele wiele więcej
- całkowity brak(opóźnień) lagów dzięki optymalizacji działania serwera i potężnej maszynie,
- często odbywające się eventy serwerowe, aby nie zanudzić was monotonią kopania i walki między gildiami i graczami,
- absolutny brak faworyzacji graczy i gildii ze strony administracji,

MV01y4z.png

Pojawią się na początku lutego bądź pod koniec stycznia!

Prezentacja nie odzwierciedla wszystkiego co znajduję się na serwerze.
Zapraszam wszystkich do wypowiedzi się temacie no i oczywiście na start!

Copyright © by ZoneHC.pl. Wszystkie prawa zastrzeżone.
Zakaz udostępniania, powielania grafik zawartych w tym temacie,
grafika niedługo zostanie dodana!
Prosimy o cierpliwość :)

Opublikowano

Słaba prezentacja, nic w niej nie ma - czekam na Screenshoty.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Opublikowano

Czekam na start serwera! Znam TheLord'a, robi świetne serwery, mimo że mało osób gra. Zawsze utrzymuje się poprzeczka 25 osób online na jego serwerach, w czasie otwarcia nawet 60/60. Poza tym ten serwer jest inny, nie jest przede wszystkim EasyHC, jak przy poprzedniej nazwie. Jest także ładnie zrobiona prezentacja, może nie oszałamia, ale da się doczytać. Nie wiem o co chodzi pierwszemu panu, że nie ma nic, pewnie po prostu hejter, albo ktoś kto nie umie czytać HAHA :D 

Czekam na start, nie mogę się doczekać! :)

cKXCQyT.png

Opublikowano

Witaj, @Synthious.

Uzasadnij swoje argumenty, ponieważ jednak coś jest w tej prezentacji. A jeżeli nadal nic nie widzisz prosiłbym o uprzejme założenie okularów i przeczytanie raz jeszcze!

Pozdrawiamy,

Ekipa ZoneHC.pl

Wychwalanie swojej własnej prezentacji - serio?

Napisałem, że czekam na ss'y (i oczywiście na start serwera) bo po samych słowach

w zapowiedzi nie stwierdzę czy serwer jest dobry czy nie. Co druga prezenentacja (nie, jednak każda)

wychwala jaki to nie jest serwer, niestety po starcie serwery są identyczne jak pozostałe na "rynku", nie

wyróżniają się niczym.

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Opublikowano

@Synthious

Witaj, odpisałem Ci na to co napisałeś a, że napisałeś że nie ma "nic" w prezentacji to tylko twoja wina za źle sformułowane zdanie :D  

Co do screenshot'ów, pojawią się przed końcem stycznia/ początek lutego dlatego, że chcemy aby mapa była jak najlepsza, a zarazem żeby pluginy były idealnie zoptymalizowane oraz dobrze dobrane. 

Opublikowano

zaawansowany system anty-cheat, banujący automatycznie graczy posiadających niedozwolone modyfikacje

Z doświadczenia wiem, że taki plugin nie zdaje egzaminu. W większości banuje graczy, którzy nie używają cheatów, radze go usunąć, albo skonfigurować go tak aby pokazywał informacje a chacie, że ktoś używa np. killaury.

Opublikowano

Z doświadczenia wiem, że taki plugin nie zdaje egzaminu. W większości banuje graczy, którzy nie używają cheatów, radze go usunąć, albo skonfigurować go tak aby pokazywał informacje a chacie, że ktoś używa np. killaury.

Witaj, testowaliśmy nasz antycheat, i mogę przysiądź, że banuje tylko cheaterów i osoby podsiadające macro, bądź double, triple klika na swojej myszce. Ci co biją prawidłowo nie zostają zbanowani.

Opublikowano

Witaj, testowaliśmy nasz antycheat, i mogę przysiądź, że banuje tylko cheaterów i osoby podsiadające macro, bądź double, triple klika na swojej myszce. Ci co biją prawidłowo nie zostają zbanowani.

widać, że fejk

nie ma takiego czegoś jak 100% pewność komputera nawet pluginy płatne ze spigota się mylą więc radze albo przestać kłamać albo udowodnić, że to rzeczywiście prawda.

Opublikowano

widać, że fejk

nie ma takiego czegoś jak 100% pewność komputera nawet pluginy płatne ze spigota się mylą więc radze albo przestać kłamać albo udowodnić, że to rzeczywiście prawda.

Witaj, nie muszę tutaj nic udowadniać. Chcesz się przekonać, wbij na serwer. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...