Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MW]ManuAdminMod nie zapisuje statystyk

spnz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bry, kupiłem kolejny serwer tym razem na Pukawka.pl bo Zabijaka muli, i po zainstalowaniu manu admin moda śmiga lecz nie zapisuje statystyk, po restarcie serwera

statystyki są wyzerowane

[statistics]
statsstring = "^2Zabic: <KILLS> ^1Smierci: <DEATHS> ^3K/D: <KPD> ^2Czas: <ONLINETIME> min ^3K/M: <KPM> ^2HS: <HEADSHOTS> ^7TKs: <TEAMKILLS>"
whisperstats = 0
savestats = "file"

Na zabijace wygląda to tak, że w savestats jest sqlite.

Próbowałem tak samo czyli savestats = "sqlite" na Pukawce ale nie działa

Opublikowano

Masz dostęp do plików na firezili?

Jest coś takiego jak EDYTOR PLIKÓW, który otwiera FTP w przeglądarce więc nie widzę potrzeby łączenia się filezillą.

Pytanie jest bezsensowne bo gdybym nie miał to jak wyobrażasz sobie wejście w config.cfg manuadminmoda?

Opublikowano

Pytanie nie jest bezsensowne zapytałem o firezille ze względu na to że zawsze po postawieniu servera przez nią miałem dostęp do plików a nie przez internet tak jak to wywniosokowałem po tym: "Próbowałem...na Pukawce ale nie działa."Tak czy inaczej mógłbym pomóc ale potrzebne byłyby mi pliki serverowe ale nie uważam że dostałbym do nich dostęp tak więc spróbuj w plikach wyłączyć całkowicie opcje statystyk ,zresetować server i potem na nowo załączyć i znowu go postawić.Kiedyś miałem podobny problem ale powrócił i potem zapłaciłem kumplowi dolara i mi wszystko poustawiał.

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...