Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skyrim - Spolszczenie nie polonizuje wszystkiego, np. nazw ras

Mateiso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, pierwszy raz będę grał w skyrima, kupiłem go na G2A, mimo że znam nawet bardzo dobrze angielski to wolę jednak grać po Polsku i chcę spolszczenie jedno ściągnąłem ale gdy wgrałem to już na początku jest problem nie wyświetla nawet nazw rasy przy wyborze itp czy macie jakieś działające spolszczenie ? najlepiej tekst + dubbing

A no i kim na początek polecacie grę ? zwykle grywam magiem / łucznikiem ale słyszałem że łucznik na początek to nie za bardzo 

Opublikowano

No w tym problem że nie mam takiej opcji, niektóre wersje mają zależy jak się kupi prosto z steam to taka opcja jest ja takiej opcji nie mam bo kupiłem z g2a 

Opublikowano

Tak jak mówi aresorek. Ja ostatnio miałem jakieś spolszczenie z chomikuj. Nie dam linku, bo nie mam, ale tam bym szukał. Co do klas:

• łucznik początkowo jest trudny, ale szybko staje się maszyną do zabijania. Krytyk i smok leży po jednym strzale.
  • mag jest banalny, ale nudny. Zdobędziesz szatę arcymaga, i już nie masz po co jej zmieniać.
  • ja zawsze gram rycerz/paladyn albo spellsword. 
Opublikowano

To jednak chyba zagram łucznikiem albo tym paladynem skoro gra magiem jest nudna, co do spolszczenia poszukam na chomiku ale stawiam ze każde spolszczenie będzie złe przez wersje skyrima. Jakbyście  coś znaleźli czy coś to dajcie znać

Opublikowano

Co do łucznika to moim zdaniem bardzo fajna klasa. Wystarczy się dobrze kryć po oddanym strzale i nawet nie wiedzą skąd atakujesz. Ale właśnie słabo ze Smokami na początku :D

Opublikowano

Ej mam problem, pobrałem z chomikuj torrenta spolszczenie wszystko wgrałem normalnie tak jak wczesniej to inne spolszczenie ale teraz gdy wlaczam gre pojawia sie logo bethesda i gra sie wylacza

Dobra już mam musiałem zmienić w własciwosciach MyGames > Skyrim  odhaczyłem do odczytu 

@ Mimo że to 2 spolszczenie ( odinstalowalem gre i zainstalowalem) nadal to samo już na wstępie przy wyborze postaci "lookup failed" nie widać nawet nazw postaci(ras)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...