Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy- Spotkanie z hackerem :(

AWEZIKBMXD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, dzis o godz 17:40 ktos mi wylaczyl CS:GO i po chwili pojawil sie chat (tak jak na zdjeciu), pisalismy itd.. Za chwile odlaczylem kabel LAN i zrobilem skana. Wykrylo 17 virusow gdzie 2 nie mozna bylo usunac. Wlaczylem od nowa komputer itd i wtf.. Odpalam "Moj komputer" a tu komunikat "C:/WINDOWS/SYSTEM32/CONFIG/SYSTEMPROFILE/DESKOP odwoluje sie od lokalizacji,  ktora jest niedostepna [...] ) Nie moge juz pisac znakow polskich np Lukasz.. Sami wiecie o co chodzi... Nie moge nic zapisywac na pulpicie, a wszystko co bylo na pulpicie zniklo w zakladke "Komputer > Dysk Lokalny © > Uzytkownicy > Komputer > pulpit.  Tak jakbym mial 2 pulpity. Ogolnie zmulilo mi kompa i to ostro (nowy komputer). Jest expert ktory mi pomoze?

Edit: W załączniku FRST oraz Addition =D

post-1075941-0-11291500-1453052464_thumb.png

Addition.txt

FRST.txt

­

Opublikowano

@up  Format to nie rozwiązanie, a adw możesz sobie odbyt wyczyścić.
Do autora:
Wykonaj logi frst.

Aresorek, cieszy mnie bardzo że ty taki super i tracisz dane przy formacie, ale ja na wirusy mam inne sposoby.

Opublikowano

Wyłączyło procesy (dyrektywa closeprocesses) usunęlo wpisy autostartu wirusa oraz jego pliki. Zmień hasło do stron, gier itd. na wszelki wypadek.

Opublikowano

Zmień WSZYSTKIE hasła , najlepiej każde na inne. 

Sprawdziłeś tą pocztę jak ci powiedział ? 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

pozegnaj sie ze steamem...

przeskanuj malwarebytes

@Edit

zgrabuj mu ip wiresharkiem

I co mu po IP? Zje go przez kabel czy jak? Poza tym, jakbyś nie zauważył, wirusa już dawno usunąłem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...