Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić ItemShop z PSC (PaySafeCard)?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Robię sklep dla znajomego i chciałbym dodać opcję kupna usług za PSC (PaySafeCard). Ogólnie potrafię zrobić sklep SMS i mi by to wystarczyło, lecz dla kolegi chciałbym coś zrobić. Jak to zrobić? Chciałbym aby gracz wpisywał kod do textboxa, klika ,,kup" i dodaje mu punkty do konta, w zależności od wartości kodu który automatycznie dodaje pieniądze na konto. Widziałem takie coś na wielu serwerach, lecz niewiem jak to zrobić... Pomoże ktoś? I nie chcę żadnych komentarzy: "nie da się tak ale widziałem coś takiego" itd.

Opublikowano

@up Dzięki, możliwe, że pomoże, napisałem już i czekam na odpowiedź, oraz na inne posty i pomysły graczy, czy jest jakiś jeszcze sposób gdyby ten @up nie zadziałał.

Opublikowano

Z tego co słyszałem (mogę się mylić) to żeby współpracować z PSC (użyczenie API) trzeba mieć założoną działalność gosp. czy coś takiego.

Gotowców w internecie nie ma, jeżeli doślą Ci API to będziesz musiał sobie to sam zrobić ;)

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Opublikowano

Tak jest wymagana działalność gospodarcza oraz strona na której sprzedaje się rzeczy i ukazanie dochodów ;]

Dodatkowo zabierają chyba 10% prowizji.

Wątpię by zaakceptowali Ci aplikację gdy nie posiadasz spełnionych w/w warunków.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Musisz miec otwartą działalność gospodarczą.

HomePay http://homepay.pl oferuje obsluge psc, wiecej info na [email protected]

Dostane like????????????

---------------------------------

Dziękuję, Pozdrawiam

HOMER12

Jeśli Ci pomogłem, możesz dać mi like  :yay:  ;) 

Potrzebujesz dodatkowej pomocy? Napisz do mnie na PW  

Opublikowano

Witam. Robię sklep dla znajomego i chciałbym dodać opcję kupna usług za PSC (PaySafeCard). Ogólnie potrafię zrobić sklep SMS i mi by to wystarczyło, lecz dla kolegi chciałbym coś zrobić. Jak to zrobić? Chciałbym aby gracz wpisywał kod do textboxa, klika ,,kup" i dodaje mu punkty do konta, w zależności od wartości kodu który automatycznie dodaje pieniądze na konto. Widziałem takie coś na wielu serwerach, lecz niewiem jak to zrobić... Pomoże ktoś? I nie chcę żadnych komentarzy: "nie da się tak ale widziałem coś takiego" itd.

Jak się nie mylę musisz w tej sprawie kierować aplikację do PSC oraz oni użyczą Ci API

Z tego co słyszałem (mogę się mylić) to żeby współpracować z PSC (użyczenie API) trzeba mieć założoną działalność gosp. czy coś takiego.

Gotowców w internecie nie ma, jeżeli doślą Ci API to będziesz musiał sobie to sam zrobić ;)

Tak jest wymagana działalność gospodarcza oraz strona na której sprzedaje się rzeczy i ukazanie dochodów ;]

Dodatkowo zabierają chyba 10% prowizji.

Wątpię by zaakceptowali Ci aplikację gdy nie posiadasz spełnionych w/w warunków.

Teraz firma microsms wprowadza płatności PSC my mamy z tego 80 % od każdej wpłaty 

Jeżeli odpowiadasz na moją odpowiedź użyj opcji "Cytuj" lub oznacz mnie w poście @adam23450

Opublikowano

@HOMER12 homepay obsługuje psc ale z tego co wiem wymagają posiadania firmy :v

@HOMER12 masz tego lajka już xD homepay od tak Ci tej możliwości nie udostępni, działają jak firma paysafecard. Wymagają działalności gosp. czy jak kto woli firmy (stwierdzam że osoby które w dzisiejszych czasach zakładające serwery nie znają pojęcia działalność gosp.)

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Opublikowano

Mój post:

Musisz miec otwartą działalność gospodarczą.

HomePay http://homepay.pl oferuje obsluge psc, wiecej info na [email protected]

Dostane like????????????

@HOMER12 homepay obsługuje psc ale z tego co wiem wymagają posiadania firmy :v

Użytkowniku @.Vendrome™ , prosze odpowiedz mi na jedno pytanie - czym różni się pojęcie "firma od pojęcia "działalność gospodarcza"?

Odpowiem Ci:

Teoretycznie wpis do ewidencji działalności gospodarczej w sensie formalno-prawnym tworzy firmę, jednak rozumianą tylko jako nazwa przedsiębiorcy. Chyba nigdzie na świecie – poza byłymi demoludami – nikomu, kto właśnie zarejestrował działalność gospodarczą, nie przyszłoby do głowy twierdzić, że jest właścicielem firmy. Zarejestrowanie działalności zajmuje przeciętnie kilka godzin. Stworzenie firmy – najczęściej wiele lat.

Pozostane przy swoim określeniu dzialalność gospodarcza, dziękuje. Pozdrawiam oraz licze na kilka lajków :)

//EDIT:

@HOMER12 masz tego lajka już xD homepay od tak Ci tej możliwości nie udostępni, działają jak firma paysafecard. Wymagają działalności gosp. czy jak kto woli firmy (stwierdzam że osoby które w dzisiejszych czasach zakładające serwery nie znają pojęcia działalność gosp.)

Tak aby nie było, otwarzyc DG mozesz, kiedy skonczysz 18tke.

Jak wyzej pisalem homepay wlasnie tego wymaga.

---------------------------------

Dziękuję, Pozdrawiam

HOMER12

Jeśli Ci pomogłem, możesz dać mi like  :yay:  ;) 

Potrzebujesz dodatkowej pomocy? Napisz do mnie na PW  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...