Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę DJ - Deep.

Deep.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coś o mnie :

Cześć ! Mam na imię Oskar oraz mam 18 lat. Mieszkam na Śląsku. Muzyką interesuję się od dziecka. Moim głównym zainteresowaniem jest muzyka oraz sport tj. siatkówka i koszykówka amerykańska. Jestem doświadczonym DJ'em, który grywał swoje audycje na nie jednym Team Speak 3 (mam pozytywne recenzję u Właścicieli). Na Team Speak 3 posiadam taką samą nazwę jak tutaj - Deep. Mam dobry kontakt z moimi słuchaczami, organizuje dla nich konkursy, przyjmuje także "zamównienia piosenek".

Godziny "pracy" :

Wszystko zależy. Musisz pamiętać, że audycję muszę mieć przygotowaną, a piosenki muszę niekiedy odsłuchać pięć razy, ale lubię też robić audycje na spontana - po prostu wchodzę i robię to co umiem. :)

Wynagrodzenia :

Nie wymagam za to żadnego wynagrodzenia - robię to 4Fun, abym mógł uszczęśliwić innych. Po prostu robię to co lubię, a ludzie lubią to co robię. :)

Kontakt :

Prywatna Wiadomość na Forum -  MPCForum.pl !

Gadu Gadu (GG) - 57267206 !

Serdecznie zapraszam do Współpracy ! :)

Opublikowano

Polecam użytkownika 

Dlaczego ?

- pełen profesjonalizm 

- bardzo dobry kontakt

- bardzo dobra znajomość muzyki

- umiejętność zabawiania ludzi

- miły

- sympatyczny

Polecam w 100% ;)

Opublikowano

Dziękuję za pozytywną recenzcję ! 

Odświeżam temat - oferta dalej aktualna.

@Edit.

Dziękuję za pozytywny komentarz poniżej. Widzę, że TajemnicznyAgent nie wyslił się. :)

@Edit v2.

Dziękuję za pozytywny komentarz PiooraS. :)

@Edit v3.

Dziękuję za pozytywny komentarz progosc12. :)

@Edit v4.

Dziękuję za pozytywny komentarz margonem00 oraz RoggerPL.

Deep.­

Opublikowano

Świetny gość, mega pozytywny, słucha się go bardzo miło, dobry głos jak i poruszanie się między piosenkami. :) Ogólnie polecam w 100%, nie zawiodłem sie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...