Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pójdą ?

NoverssX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam na oku kupno 2 gier które trochę wymagają, Wiedźmina 3 i GTA 5, i nie wiem czy pójdą przynajmniej na najniższej grafice, (parametry podam na zdjęciu)

PS: Komputer jest nowy kupiony na początku 2015roku

Pozdrawiam i dzięki za pomoc

post-1462771-0-59517300-1453048616_thumb.png

Opublikowano

Jezeli masz zamiar kupic to nie polecam, w gta moze zagrasz ale przy dwurdzeniowym pentiumie nie spodziewaj sie fajerwerkow i pewnie w duzym oknie nie pograsz, a na wiedzmina nawet bym nie liczył

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Opublikowano

Podaj jaka to dokladnie karta graficzna, wtedy odpowiemy. 

Jezeli masz zamiar kupic to nie polecam, w gta moze zagrasz ale przy dwurdzeniowym pentiumie nie spodziewaj sie fajerwerkow i pewnie w duzym oknie nie pograsz, a na wiedzmina nawet bym nie liczył

Pogra nawet w wiedzmina, ale musi podac co to za karta, zeby sie upewnic. 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Podaj jaka to dokladnie karta graficzna, wtedy odpowiemy. 

Pogra nawet w wiedzmina, ale musi podac co to za karta, zeby sie upewnic. 

jezeli na mysli masz "granie" w 25 fpsach to pozdrawiam

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Opublikowano

@Oski0202 niestety muszę się zgodzić z opinią. Bez ruszenia dupą z krzesła przed kompem i mózgiem nie osiągnie się więcej z gry w standardowej konfiguracji jak 20-30 fps jaką ma zwykły użytkownik. 

Ruszył bo człowiek siedzący przed tym kompem używa MÓZGU do podkręcenia procka i zoptymalizowania sobie Windowsa, tak samo samej gry by takie wyniki osiągnąć. 

On nie  siedzi bezczynnie na forach i miauczy cały czas o konfiguracje przy każdej dosłownie grze : pśiepraśiam, czy mi gra ruszy, plis, plis help mi. muszę to wiedzieć to sprawa życia lub śmierci! 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...