Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA V - Są jakieś servery survival/role-play?

polop0123

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

Nie ma takich serwerów, i myślę że nie powstaną, gdyż tryb GTA ONLINE oferuje nam dużo ciekawych rzeczy: 

- 16 osobowe sesje

- mnóstwo trybów gry

- możliwość budowy własnych map 

i wiele, wiele innych...

Nie byłoby sensu tworzyć takich serwerów :)

Opublikowano

Nie ma takich serwerów, i myślę że nie powstaną, gdyż tryb GTA ONLINE oferuje nam dużo ciekawych rzeczy: 

- 16 osobowe sesje

- mnóstwo trybów gry

- możliwość budowy własnych map 

i wiele, wiele innych...

Nie byłoby sensu tworzyć takich serwerów :)

jest bo mozna mody dodać które zastepują te słabe gta online rockstara

Uczeń
Opublikowano

Grałeś? Jak tak to poco pytanie? No bo wiesz, na filmiku może być Blef ( zwyczajny ONLINE ).

Opublikowano

Fajny by był jakiś Role Play, ale trudno by było się przenieść osobom, które grały na gta sa bo tam rp tętni życiem.

ezgif.com-resize.gif

Opublikowano

Fajny by był jakiś Role Play, ale trudno by było się przenieść osobom, które grały na gta sa bo tam rp tętni życiem.

Ale gta 5 ma większe możliwości , więc myśle że by sie przeżucili zresztą ile można grać w to gta sa, napewno im si eznudziło już:P

Opublikowano

Ale gta 5 ma większe możliwości , więc myśle że by sie przeżucili zresztą ile można grać w to gta sa, napewno im si eznudziło już:P

GTA 5 kosztuje dość sporo, dla niektórych osób strata pieniędzy lub za słaby sprzęt to społeczność też by nie była wielka. Gta sa nigdy się nie znudzi, jedna z lepszych części, a możliwości multiplayer są po prostu ogromne, pomijając to, że każdy może sobie pobrać i grać oraz nie wymaga jakiegoś mocnego sprzętu.

ezgif.com-resize.gif

Opublikowano

GTA 5 kosztuje dość sporo, dla niektórych osób strata pieniędzy lub za słaby sprzęt to społeczność też by nie była wielka. Gta sa nigdy się nie znudzi, jedna z lepszych części, a możliwości multiplayer są po prostu ogromne, pomijając to, że każdy może sobie pobrać i grać oraz nie wymaga jakiegoś mocnego sprzętu.

no wiesz, gta sa andreas wiekszość ludzi na mp i mta gra na piratach więc kto nie chciałby wydawać kasy to pirata zarzucił.   a to działa sprawdzał ktoś http://fiverp.net/

Opublikowano

@kamyrdol31 na chwilę obecną najlepiej zapowiadającym się multiplayerem jest V-MP:

http://www.mpcforum.pl/topic/1500134-tut-gta-v-multiplayer-graj-ze-znajomymi-przez-lan/

W najnowszej wersji dodano API, które pozwala na tworzenie już własnych, mniejszych skryptów. Modyfikacja nom stop jest rozwijana.

Z tego co wiem FiveM oficjalnie zostało zamknięte a część jej członków dołączyło do ekipy odpowiedzialnej za V-MP.

Opublikowano

@kamyrdol31 na chwilę obecną najlepiej zapowiadającym się multiplayerem jest V-MP:

http://www.mpcforum.pl/topic/1500134-tut-gta-v-multiplayer-graj-ze-znajomymi-przez-lan/

W najnowszej wersji dodano API, które pozwala na tworzenie już własnych, mniejszych skryptów. Modyfikacja nom stop jest rozwijana.

Z tego co wiem FiveM oficjalnie zostało zamknięte a część jej członków dołączyło do ekipy odpowiedzialnej za V-MP

A da się wgrać mody?????

Opublikowano

@polop123 na chwilę obecną działa to jak na SA-MP. Tzn Ty możesz używać pojazdów których inni nie będą widzieć. Z tego co jednak się doczytałem na oficjalnym forum planowana jest w przyszłości możliwość tworzenia serwerowych modpacków (pliki będą się pobierać podczas połączenia z serwerem).

Na chwilę obecną jednak autorzy skupili się na dopracowaniu API :)

Opublikowano

@polop123 na chwilę obecną działa to jak na SA-MP. Tzn Ty możesz używać pojazdów których inni nie będą widzieć. Z tego co jednak się doczytałem na oficjalnym forum planowana jest w przyszłości możliwość tworzenia serwerowych modpacków (pliki będą się pobierać podczas połączenia z serwerem).

Na chwilę obecną jednak autorzy skupili się na dopracowaniu API :)

a są jakieś serwery na których można pograć? jakies przez kogoś postawione na dobrym sprzecie gdzie kazdy moze se pograć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...