Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

R

E

K

L

A

M

A

Serwer już wystartował!

cFj2ZM4.png

STRONA: www.Tavros.pl

TeamSpeak: ts.Tavros.pl

SCREENYSHOTY (w formie GIF)

CEuzuyV.gif

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jeśli macie jakieś pytania, zadawajcie je w tym temacie, a ja (Administrator)

spróbuje Wam na nie odpowiedzieć. 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zobacz reklamę u Kendala!

Opublikowano

Świetny serwer, gorąco polecam. Wysoki poziom rozgrywki, dobrze dobrane pluginy, brak lagów - czego chcieć więcej? :)

Poza tym coś, co najbardziej wyróżnia ten serwer, to genialny grafik, który dba o stronę estetyczną serwera, prezentacji. Sami profesjonaliści, miłej gry! ;)

5465845486.png

Opublikowano

Świetny serwer, gorąco polecam. Wysoki poziom rozgrywki, dobrze dobrane pluginy, brak lagów - czego chcieć więcej? :)

Poza tym coś, co najbardziej wyróżnia ten serwer, to genialny grafik, który dba o stronę estetyczną serwera, prezentacji. Sami profesjonaliści, miłej gry! ;)

Dzięki za opinie! Starałem się przy tej prezentacji i myślę, że wygląda ona dosyć ładnie i zachęca do wejścia na serwer. :)

Odbywa się teraz event "Smok" w którym musicie zabić smoka ze świata Kresu. 

Jeśli chcecie możecie wejść, może się załapiecie. ^^

//Edit: Dodaliśmy klatki serwerowe, wystarczy że napiszecie do jakiegoś Administratora, a on da Ciebie i Twojego rywala do klatki na walkę na żelazne ekwipunki.

Dzisiaj po evencie ze smokiem świetnie się przy tym bawiliśmy więc według mnie to fajny dodatek. :)

Opublikowano

Mimo że nie jestem fanem serwerów typu easyhc to serwer mi się spodobał. Dobre pluginy, ekipa ;)

Jedyna rzecz która mi tam wczoraj przeszkadzała to ten spam przez właściciela broadcastem żeby na ts'a wchodzić -.-

Czekam na 'es' dwa (drugi serwer tavrosa)

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Opublikowano

Mimo że nie jestem fanem serwerów typu easyhc to serwer mi się spodobał. Dobre pluginy, ekipa ;)

Jedyna rzecz która mi tam wczoraj przeszkadzała to ten spam przez właściciela broadcastem żeby na ts'a wchodzić -.-

Czekam na 'es' dwa (drugi serwer tavrosa)

Dzięki za opinie!

Ten spam z TS był spowodowany tym, że był event karaoke. :P

Prawdopodobnie w tygodniu startuje serwer Freebuild w Naszej sieci.

Opublikowano

Polecam jak najbardziej. Reklama estetyczna, brak zbędnych dodatków. Co do serwera to jest zadbany, ogarnięta administracja.

Wiadomo kiedy będzie s2? ­

Opublikowano

Polecam jak najbardziej. Reklama estetyczna, brak zbędnych dodatków. Co do serwera to jest zadbany, ogarnięta administracja.

Wiadomo kiedy będzie s2? ­

Dzięki!

Drugi serwer (Freebuild) startuje w tym tygodniu lub w następnym, jeszcze dokładnie nie wiemy. 

Opublikowano

­Polecam server, sam czasem stawiam klocki. 

Miła atmosfera, pomocna administracja i świetna zabawa. :makka:

lubie sie spowolnic

Opublikowano

Nawet, nawet ten serwer... Jeszcze jakbym lubił takie FB to już byłoby dużo lepiej ;/ Ale jest ok.

qNr1l5S.png
Pomogłem/Spodobał Ci się mój post?
Jeśli tak możesz dać Polubić dany post!... Dzięki.

Opublikowano

@.degistive_

No jednak bez powodu tego nie robilismy.

Po 1 . mam wielki uraz do xmumy bo gdy dałem im kase w ramach sponsoringu , to nagle straciłem z nimi kontakt. A zwrotu kasy ? ZERO Kontaktu ? ZERO

Po 2. sami się rekramowali na moim serwerze 

Może wszystko teraz nabierze sensu . Nie jestem osobą mściwą, ale bez przesady. 

Kolejna rzecz jest taka że to nie ja puszczałem boty czy tam DDoS'owalem. Robił to ktoś inny i to nie było moim zleceniem 

Serdecznie pozdrawiam wszystkich forumowiczów i oskarżycieli.

271891445034732220780.gif

Opublikowano

Prezentacja ok, chociaż nieco uboga. Przydałoby się wrzucić trochę dobrej jakości screenów oraz konkretnych informacji np o eventach.

Dałem tam najważniejsze elementy, jeśli chcesz dowiedzieć się więcej to wejdź na serwer.

Screeny są, mało co prawda bo pierwszy raz robiłem Gifa w Photoshopie (zajęło mi trochę czasu by ogarnąć opcje), wkrótce dodam więcej screenów. :P

Opublikowano

Każdemu graczowi polecam ten serwer.

Warto na nim pograć widać że jest dopracowany.

Strona internetowa serwera też na wysokim poziomie.

Wszystko działa perfekcyjnie, bardzo tanie usługi w sklepie.

Jednym słowem POLECAM.

TWORZĘ STRONY INTERNETOWE: PHP, HTML, CSS, JQUERY

SZABLONY PSD DO ZAKODOWANIA PISAĆ DO MNIE ! 

Cześć, napisałem coś chciałbyś się odwołać albo zacytować daj: @.eNdox

Opublikowano

Więc tak.

Prezentacja bardzo mi przypadła do gustu jest estetyczna, ładna.

Na serwerze przyjemnie się gra, administracja jest często na serwerze i pilnuje porządku/odpowiada na pytania graczy.

Osobiście polecam, na pewno każdemu przypadnie serwer do gustu.

Opublikowano

UWAGA!

W TYM TYGODNIU KOŃCZY SIĘ EDYCJA SERWERA SURVIVAL.

KIEDY DOKŁADNIE PODAMY WAM POTEM!

RÓWNIEŻ W TYM TYGODNIU STARTUJE NASZ DRUGI SERWER- FREEBUILD.

WIĘCEJ O FREEBUILD DOWIECIE SIĘ W PREZENTACJI KTÓRA BĘDZIE JUŻ NIE DŁUGO.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...