Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet - pomocy!

PioruneQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko.

Mam jakiś słaby internet z Netii, 9mb, 10 pingu i 1 mb wysyłania czy coś takiego i dzielimy go między 4 osoby i gdy ktokolwiek siedzi np. na youtubie i w tym samym czasie ja gram np. w lola to ping skacze mi do 250 i nie da się grać.

Macie może jakąs rade na to?

Albo jest cos takiego jak np. internet na usb? ze podpinam usb i mam internet tylko dla siebie? 

Pomocy!

Opublikowano

jakis przyklad takiego programu? 

Ja to robię w konfiguracji routera, wystarczy że wpiszę 192.168.1.1 w przeglądarkę i mam konfigurację routera.

Opublikowano

Ma gówniany router ADSL+ z Netii,  podłączony przez telefon to raczej nie ustawi sobie nic co pozwoli mu zarządzać w jakikolwiek sposób transferami po sieci. 

Żadne programy mu nic nie zmienią bo cały czas pozostaje jeszcze trzech użytkowników na łączu, poprawi sobie transfery i pingi do routera a nie do internetu, kupienie własnego łącza dopiero może poprawić ale i równie dobrze nic nie zmienić. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...