Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam dobrej książki

VellG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc szukam, ciekawej ksiazki jakiejs przygodowej, Sci-Fiction, Post-Apo. 

Moze byc dluuga, chce po prostu coś do przeczytana.

Fajnie by bylo, zeby ta ksiazke mozna by bylo kupic w Emipku, bo najblizej. Lecz jezeli nie bd mona to trudno zamówie, lec szukam czegoś na prawdę dobrego

Czytal ktos Diune, badz metro 2033?

Z góry dzieki

Opublikowano

Dobrej książki w tej tematyce po prostu nie znajdziesz, co najwyżej zapychacz. Polecam Candy Kevina Brooksa, Szukając Alaski Johna Greena, jak coś z przygodowych to dreszczowiec Black Ice B. Fitzpatrick. 

Qui est le prochain?

Opublikowano

Jedna z  dobrych książek  z których możesz wiele wyciągnąć jest Neuromancer, polecam mocno i tak korzystając z okazji z każdej książki można coś wyciągnąć, wystarczy zdjąć klapki z oczu.

Opublikowano

Polecę od siebie z gatunku post-apo Bastion oraz Komórkę - obie książki autorstwa Stephena Kinga.

Co do Metro 2033 - czytałem i bardzo dobra książka w moim odczuciu.

Opublikowano

Również czytałem Metro i mogę śmiało ją polecić, niesamowity klimat :)

A co do książek przygodowych to polecę ci sagę "Wiedźmin" (no bo jakby nie :D) oraz "Pan Lodowego Ogrodu" (bardzo dobra saga z niesamowitym uniwersum)

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

Polecam igrzyska śmierci wszystkie części aczkolwiek pierwsza część najbardziej wciąga. Jedyne książki dla których zarywałem nocki.

Cyrk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...