Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Gorsza od PES 2016?

Bakany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, zakładam że większość z Was jest ślepo wpatrzone w FIFE..

Ja też przez ostatnie lata grałem tylko w FIFE ale teraz spróbowałem swoich sił w PES i jestem zakoczony.

PES 16 jest lepszy od FIFY 16 pod kazdyń względem.

- Lepsza grafika

- Lepsze twarze zawodników

- Realistyczniejsza rozgrywka

- Rozbudowana rozgrywka

PES 16 jest bardzo realistyczny i gra sprawia większą przyjemność niż w przypadku sztucznej FIFY

Jedyny minus to brak licencji na ligi itd. ale fani tej serii zadbali o to bo już teraz na rynku dostepne są patche które zawierają wszystkie oryginalne nazwy rozgrywek, lig itd. Oryginalne koszulki i loga klubów, ogólnie wszystko jest tak jak w realu.

Graliscie w obie serie? jeśli tak to podzielcie się swoimi opiniami na ten temat :)

Opublikowano

Cześć, zakładam że większość z Was jest ślepo wpatrzone w FIFE..

Ja też przez ostatnie lata grałem tylko w FIFE ale teraz spróbowałem swoich sił w PES i jestem zakoczony.

PES 16 jest lepszy od FIFY 16 pod kazdyń względem.

- Lepsza grafika

- Lepsze twarze zawodników

- Realistyczniejsza rozgrywka

- Rozbudowana rozgrywka

PES 16 jest bardzo realistyczny i gra sprawia większą przyjemność niż w przypadku sztucznej FIFY

Jedyny minus to brak licencji na ligi itd. ale fani tej serii zadbali o to bo już teraz na rynku dostepne są patche które zawierają wszystkie oryginalne nazwy rozgrywek, lig itd. Oryginalne koszulki i loga klubów, ogólnie wszystko jest tak jak w realu.

Graliscie w obie serie? jeśli tak to podzielcie się swoimi opiniami na ten temat :)

Szczerze Ci napisze, że grałem w PES'a i nie wiem dlaczego za mną ta gra nie przemawia.. Wolę grać w FIFA 16. 

Dla jednych lepszy pod względem jakości, grafiki, rozgrywki - jest PES a dla drugich FIFA, każdy ma swoje zdanie i każdy może je tutaj wyrazić. :)

PS. Założę się, że opinie i refleksje będą różne :)

Opublikowano

Ja traktuje pes'a jak symulator piłki nożnej a fife jako grę 4fun. Nie porównuje tych gier, obie są dobre

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...