Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto obejrzeć ,,Toradora!" ?

Freedom07

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy warto obejrzeć  ,,Toradora!" ?

Więc jak w temacie czy warto obejrzeć ,,Toradora!" ?

Słyszałem że anime jest podobne do ,,Sakurasou no Pet na Kanojo"  które  zostało moim ulubionym anime.

Więc   pytam się was czy warto obejrzeć.

Ps. oto moje ulubione gatunki anime.

-Komedia

-Dramat 

-szkoła

-romans

tumblr_nwve37p9Hz1thlv3qo1_500.gif

Opublikowano

Jak najbardziej warto, moim zdaniem świetna komedia, na której się uśmiałem po pachy. Do tego dochodzi fajny romans i mały dramacik. Tak btw. polecam ominąć opening, bo jest tam spoiler.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Hai, sir ;)

­

Taiga z początku mnie wkur* ale z czasem dała się lubić :3 To samo było z Ami, na początku trochę denerwowała. Z Taigą było z nią kilka śmiesznych scen

na samym początku z udziałem papugi, jak dostała piłką w łeb i wiele innych

Te sceny również bardzo mi przypadły do gustu i czasami sobie je przypominam

jak go chciała ratować na basenie / w lesie jak się przyznała, że kocha Ryuujiego / jak się klasa dowiedziała o tym, że Taiga znikła i te oczy wielkie / scena z mikołajem / Taiga vs Sumire / całowanie w pokoju itp.

Super

Romans

to że oni będą razem było bardzo przewidywalne, ale ogólnie fabuła dobra. Wiedząc, że na 99% coś takiego będzie miało miejsce to przyjemnie się oglądało

Zakończenie ekstra. Chciałbym dostać jakąś kontynuacje :(

Oceniłem na 9/10.

PS.

Opublikowano

Nic mnie tak nie wkurwiało jak to anime i po zobaczeniu tak wysokich ocen i dobrych recenzji strasznie się zawiodłem. Czy warto? Niby tak, ale to nie dla mnie.

user since 2009. pare baników się dostało :)

Opublikowano

Imo nie, nahajpowali że takie z*******e i wgl. a po obejrzeniu stwierdzam że zmarnowałem kilka godzin swojego życia. Humor słabiutki, śmieszne sceny policzyć na palcach jednej ręki. Romans też kiepski, wkurwiająca jedna z głównych postaci i dużo innych wad.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...