Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

llaoi

Bondzowi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DLACZEGO JAK GRAM NA TĄ SPIERDOLONĄ POSTAC I JAK MNIE TRAFI Z W TO ZA KAZDYM K***A RAZEM NAWET JAK TEGO KLONA NIE ZABIJE ALE JAK WYJDE POZA RANGE TEGO SYFU TO DOSTAJE KLĄTWE?!!!!!!!!

Opublikowano

BO JAK WYPIERDOLISZ POZA TEN OKRAG TO DOSTAJESZ KLATWE!!!!!!!!!!!!!! I JAK CI ROZKURWI TEGO KLONA TEZ CHYBA DOSTAJESZ KLATWE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TAK DZIALA TEN HEROS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  JAK CHCESZ Z NIA WYGRAC TO PO TYM JAK ZDODGUJESZ E NAPIERDALAJ W NIA!!!!!!!!!!!!!!

jebać psy

Opublikowano

DLACZEGO JAK GRAM NA TĄ SPIERDOLONĄ POSTAC I JAK MNIE TRAFI Z W TO ZA KAZDYM K***A RAZEM NAWET JAK TEGO KLONA NIE ZABIJE ALE JAK WYJDE POZA RANGE TEGO SYFU TO DOSTAJE KLĄTWE?!!!!!!!!

Po pierwsze ta postać nie jest *********** tylko ty nie umiesz na nią grać.

Po drugie po zabiciu trzech macek znika klątwa.

Po trzecie naucz się uników od umiejętności a w tym przypadku jest to łatwizna , ale czego możemy wymagać od brąziaka który wpada w furie bo nie umie grac?

Opublikowano

Napij się zimnej wody jak taki rage łapiesz. Musisz podczas trwania klątwy zniszczyć 3 macki wtedy klątwa znika, jak tego nie zrobisz to musisz dodgować nawet pod swoim towerem, co jest bardzo kłopotliwe. Nie dawaj się najlepiej łapać na to zabranie klona, jak na topie grałem na Illaoi to pushowały linię a potem jak chciałem pod towerem dobijać to próbowały zabierać klona i sobie go bić na spokojnie, uważaj wtedy. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...