Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Emulator androida na PC

Wojciech..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To się go naucz konfigurować i po kilkunastu instalacjach może uruchomisz. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Wyjdź dzieciaku, przecież ciebie nie interesuje windows tylko linux gdzie podobno wszystko działa . 

Czemu mu sam nie polecisz jakiegoś programu , wysilił byś choć raz mózgownicę do rozwiązania jakiegoś problemu a nie pieprzył bezsensy.   

Bluestack to praktycznie jedyny emulator co w większości przypadków działa, pewnie chce pograć sobie w gry. Niestety jak nie dostosuje sobie emulatora do swojego sprzętu niech zapomni o graniu a tym bardziej o uruchomieniu działającego. To samo jest ze wszystkimi innymi emulatorami które na dodatek są jeszcze trudniejsze do konfiguracji. 

Możliwe że jest źle zainstalowany dlatego się nie uruchamia, równie dobrze może mieć słaby komputer albo złą wersję programu.  

Opublikowano

Wyjdź dzieciaku, przecież ciebie nie interesuje windows tylko linux gdzie podobno wszystko działa . 

Czemu mu sam nie polecisz jakiegoś programu , wysilił byś choć raz mózgownicę do rozwiązania jakiegoś problemu a nie pieprzył bezsensy.   

Bluestack to praktycznie jedyny emulator co w większości przypadków działa, pewnie chce pograć sobie w gry. Niestety jak nie dostosuje sobie emulatora do swojego sprzętu niech zapomni o graniu a tym bardziej o uruchomieniu działającego. To samo jest ze wszystkimi innymi emulatorami które na dodatek są jeszcze trudniejsze do konfiguracji. 

Możliwe że jest źle zainstalowany dlatego się nie uruchamia, równie dobrze może mieć słaby komputer albo złą wersję programu.  

Gdzie napisałem że się nie uruchamia? Uruchamia się, tylko problem jest w tym że jak np chcę wejść w ustawienia, sklep play to się ładuje cały czas. 

Deus vult

Opublikowano

Naucz sie pisać z sensem.

Jak napisałem WCALE NIE MUSI CI DZIAŁAĆ, masz coś źle ustawione albo nie spełniasz jakiś warunków. Raz zrobiłeś instalację i już narzekasz że masz problemy nie próbując nawet ich rozwiązać!  

Niektórzy po kilka czy kilkanaście razy nawet instalują nim w ogóle im ruszy emulator. 

Opublikowano

Jak napisałem WCALE NIE MUSI CI DZIAŁAĆ, masz coś źle ustawione albo nie spełniasz jakiś warunków. Raz zrobiłeś instalację i już narzekasz że masz problemy nie próbując nawet ich rozwiązać!  

Niektórzy po kilka czy kilkanaście razy nawet instalują nim w ogóle im ruszy emulator. 

Co znaczy że mam coś źle ustawione? Przy instalacji nie ma żadnych opcji do ustawiania. Po reinstallu problem znika ale na pewien czas. 

Deus vult

Opublikowano

bo tak powinno być, raz zainstalowane to ma działać a nie k***a, że mam sobie to odinstalować i zainstalować c**j wie ile razy. p******e takie porady jak twoje i takich leniwych programistów, którzy piszą byle co i to publikują. a po dupie dostaje nie tylko osoba, która korzysta z takiej sklejki kodu, ale też sprzęt, np. hdd od ciągłych restartów.

a jeśli chodzi o emulator, to od siebie zaproponuję Genymotion. nie wiem czy jest na winzgrozę, oby nie był

Opublikowano

Co znaczy że mam coś źle ustawione? Przy instalacji nie ma żadnych opcji do ustawiania. Po reinstallu problem znika ale na pewien czas.

Zrob sobie androida na Virtual Box'ie-maszyna wirtualna.

Jest o wiele prosciej skonfogurowac parametry laptopa z maszyna wirtualna. W sumie to tylko ram sie zmienia by lepiej chodzilo lub gorzej

Jakie masz parametry stacjonarki/laptopa?

Jakie warunki ma spelniac? Zainstalowane sterowniki c++ net framework najnowszy i to wszystko, czyli to co wszyscy maja od postawienia systemu, nic wiecej nie trzeba do Bluestack. Ty w ogole wiesz co piszesz?

http://www.download.net.pl/jak-zainstalowac-androida-lollipop-x86-na-virtualbox/n/5849/

Tutaj masz poradnik jak postawic androida 5.0 na virtual box'ie :)http://www.download.net.pl/jak-zainstalowac-androida-lollipop-x86-na-virtualbox/n/5849/

Jesli bedziesz mial problemy to pisz :) A no i nie ustawiaj 256 MB ram tylko ustaw wiecej, jesli masz 4 giga ramu to daj polowe :)

O k***a nie edytowalo poprzedniego posta ;/ SORY za dbl ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...