Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban za wulgi

Cygan009

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kilka lat temu dostałem perma za wyzywanie ludzi itd. Teraz już takich banów się nie dostaje, jak myślicie napisać do Riotu o ub?

Opublikowano

Prawo nie działa wstecz.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Możesz dostać unabna po długim okresie czasu ~ przerwa (półroku), granie na nowym koncie i pokazania im ze poprawiles swoje attiude, wtedy mogą dać Ci szansę i odbanować konto.

Opublikowano

Ja dostałem perm bana 5 miesiecy temu i zaczalem grac na swoim drugim koncie, napisalem do riotu czy sa jakies szanse na unbana bo juz wgl nie flamuja i moga sprawdzic moje drugie konto.Zrobili to i odbanowali moje konto lecz zabrali moje wszystkie nagrody i dostalem czat restricta na 6k gier. zartowalem nie dali mi unbana jebac riot

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...