Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Viable build na postacie Psychical bez krytów.

JezuitaChrystus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ma ktoś coś takiego? I czy w ogóle istnieje? W*****a mnie już ta losowość, wejdzie krytek, WP, nie wejdzie, wypierdalaj. Może ktoś ogarnia, albo gra tak od jakiegoś czasu. Chodzi mi ogólnie o asasynów jak i ADC.

Opublikowano

No niestety jest to norma. Bardzo często tak jest, że mając itemy pod krytyki, wróg je zadaje, a ty nie.

Strasznie to irytuje, ale niestety za wiele zrobić się nie da. ;) Więcej kryta nie równa się przerwanie tej passy.

PS Śmieszne, że w strażników buffa wchodzą idealnie. :) 

Opublikowano

No właśnie w*****a mnie to niemiłosiernie, nie tylko w Smite, ale w kazdej jednej mobie, i szukam jakiejs alternatywy. Zazwyczaj na Hunterach buduje Deathbringera, i ten itemek co stackuje cryty na AA, i co, przykładowo, zamiast tych dwóch itemów można by zbudować?

Opublikowano

No właśnie w*****a mnie to niemiłosiernie, nie tylko w Smite, ale w kazdej jednej mobie, i szukam jakiejs alternatywy. Zazwyczaj na Hunterach buduje Deathbringera, i ten itemek co stackuje cryty na AA, i co, przykładowo, zamiast tych dwóch itemów można by zbudować?

Można coś pod obronę wziąć i pod szybkość ataku, ale jednak ten kryt swoje robi, i warto go mieć. Wchodzi jak wchodzi, ale czasami potrafi nieźle się zgrać i wychodzi ciekawa akcja.

Cóż, taka gra. ;) Plus jest taki, że może to właśnie przeciwnikowi nie wejdzie atak krytyczny. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...