Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WoW Global

Ziao

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcialbym zaczac przygode z WoW i zastanawiam sie czy warto zagrac na tym koncie testowym do 20lvla czy tez odrazu rozpoczac gre, chcialem sie zapytac czy jest wgl sens zaczynac grac i czy jest mozliwosc osiagniecia czegos

Opublikowano

moglibyscie dac jakies porady na poczatek gry z teg co patrzylem klasy postaci to zaciekawil mnie warrioir i palladyn

Opublikowano

Najlepiej znajdź kogoś kto wyśle Ci RAFa i będzie miał czas żeby z Tobą grać , jeśli jeden z was zrobi tanka a drugi healera ( krótki czas oczekiwania na dungeon finderze ) powinieneś wbić 90 w 2-3 dni.

Opublikowano

na rafie grajac healer tank 90 osiagniesz do 12h.

Jeżeli pomogłem Daj + I'll be happy :)

Wystarczy kliknąć :)

giphy.gif

Opublikowano

Ok dziekuje a jak to jest z tymi dlc Bo widzialem ze Jakis nowy teraz ma wyjsc ze 100lvl ma byc Lepoej poczekac na ten nowy czy kupic Do Tego lvl 90?? No dziennie 2-4h czasu bede mial tylko

Opublikowano

Jeżeli chodzi o dodatki to: kupując battlechesta (10$) dostajesz wszystkie dodatki do MoPa włącznie i możesz wbić max 90lvl , jeśli dokupisz Warlords of Draenor(19$) dostaniesz boost jednej postaci do 90lvl i możliwość wbicia 100. Dodatek o którym piszesz to Legion (43,5$) , który jeszcze nie wyszedł (premiera najpóźniej we wrześniu jeżeli by wierzyć blizzardowi) ale jeśli kupisz pre-order dostaniesz boost postaci do 100lvl. No i warto dodać że za zakup WoDa nie dostajesz dodatkowego abonamentu (W przypadku Legionu jest chyba tak samo lecz nie jestem pewien) a grając dziennie 2-4h nie dasz rady opłacić abonamentu za golda (na stronie na której kupuję 2 miesiące kosztują 25$ z tego co wiem od kolegi można dostać taniej) chyba że wbijesz 90 na RAFie i ustawisz bota.

Opublikowano

Juz patrzylem abonament to 10,99€ na miesiac kosztuje, kurcze to w takim razie nad tymi dodatkami musze pomyslec, a pptem jak bym mial ten dodatek Np ze tyllo Do 90lvla to jakos taniej moge kupic ten nowy?

Opublikowano (edytowane)

Tak warto. Rozpocznij grę z edycją startową. Do 20 lvl możesz normlanie expić (są pewne ograniczenia konta na tej wersji), powyżej tego poziomu doświadczenie nie będzie rosło do póki nie kupisz BattleChest'a. Po dodaniu kodu gry do bnetu kontynujesz sobie po prostu grę ze startera dalej. Opłacać grę możesz abonamentem, co miesiąc lub kupić prepaida (sklep, internet), który ci przedłuża czas gry o dwa miesiące.

Z reguły jest tak, że nie warto kupować dodatku przed wyjściem nowego. Gdy wyjdzie najnowszy dodatek to Blizzard po jakimś czasie dołącza poprzedni do edycji BattleChest i masz go wtedy za darmo. Ceny dodatków są natomiast bez upustów, chyba że, jest na nie akurat promocja od strony firmy.

Jeżeli chcesz mega zaoszczędzić to proponuję poexpić sobie różne postacie do 20 lvl na starterze, a BattleChest'a kupić jak będzie na niego promocja na stronie Blizza. I wtedy dopiero zakupić też przecenionego WoD (jeżeli będziesz chciał grać z dodatekim od razu) albo grać na samym chescie, kupić Legion jak wyjdzie, i dostaniesz prawdopodobnie WoD'a za darmo a jeżeli nie to i tak i tak dołączą go po pewnym czasie do Chesta i będziesz go posiadał za free.

:P

Edytowane przez Bechmdetis
Opublikowano

^no wlasnie zaczelem grac orkiem wojownikiem gra prezentuje sie ciekawie :D tylko nwm nawet co za serwer wybraem cos pisalo dla poczatkujacych moge go potem zmienic ?

Opublikowano

@Ziao, chcesz to mogę Ci wysłać RaF'a i można pograć coś razem ;) dodaj mnie do battle.net moj tag to : Revs#2628

w22-png_545b59b01bee4.png