Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję hostingu serwerów Unturned

SinoxYT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jedynym dobrym hostingiem (i przy okazji też jedynym, który znam), który oferuje hosting serwerów Unturned jest gameservers.com

Z tego co wiem nie ma ani jednego polskiego hostingu serwerów do tej gry, więc ewentualnie pozostaje Ci jeszcze postawić serwer na VPS, jednak jeśli decydujesz się na zakup VPSa to pamiętaj, by wyposażyć go w system Windows Server, ponieważ jak sam próbowałem postawić serwer unturned na VPSie z Ubuntu to miałem sporo problemów a na końcu i tak nic z tego nie wyszło. W dodatku parę dni później dowiedziałem się, że nie można już stawiać serwerów Unturned na linuxach, więc pozostaje tylko Windows.

9La1rOf.gif

Opublikowano

Jedynym dobrym hostingiem (i przy okazji też jedynym, który znam), który oferuje hosting serwerów Unturned jest gameservers.com

Z tego co wiem nie ma ani jednego polskiego hostingu serwerów do tej gry, więc ewentualnie pozostaje Ci jeszcze postawić serwer na VPS, jednak jeśli decydujesz się na zakup VPSa to pamiętaj, by wyposażyć go w system Windows Server, ponieważ jak sam próbowałem postawić serwer unturned na VPSie z Ubuntu to miałem sporo problemów a na końcu i tak nic z tego nie wyszło. W dodatku parę dni później dowiedziałem się, że nie można już stawiać serwerów Unturned na linuxach, więc pozostaje tylko Windows.

powiadasz gameservers.com?

Okej sprawdzę :)

Na żadnym VPSie nie pójdzie - jedynie dedyk.

A znasz może jakieś hostingi? Gdzie mógłbym zakupić taki serwer dedykowany :) I czy ten serwer.. Byłby wyświetlany w serwerach multiplayer w głównej stronie Unturned :)

MultiBlock.PL << Niedługo Powrót :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...