Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Buty - 350zł.

Fust3nD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, chce sobie kupic buty do 350zl. Ogolnie tak na caly rok. Z tego co wybralem to  I te : http://allegro.pl/buty-meskie-nike-air-jordan-1-mid-554724-028-new-i5759513498.html?bi_s=ads&bi_m=p2,1&bi_c=94946.  I te :http://allegro.pl/nike-air-force-1-mid-07-315123-001-od-41-do-46-i5459618262.html   Nie musza byc koniecznie jordany lub force. Dorzuccie swoje propozycje. Najlepiej z marek to NB, Adidas, Nike. Jakimis popularnymi modelami tez mozecie zarzucic, jak cos to janoski juz mam :). Za odpowiedzi daje plusiki! Kolor bez znaczenia!

Opublikowano

Nie podobaja mi sie zbytnio te 4 pary, wiem Jordany troche z(pipi)ane. A Air Forcy? Dobra jak ktos ma cos innego oprocz tych budow jakies jordy, forcy, nwm co to zarzuccie linkami :)

Opublikowano

Noszę air force i nie widzę w tym nic złego - są wygodne. Dobre są jeszcze Jordany Retro 1 całe białe. :>

Opublikowano

Tak jak mówiłem - obie pary są fajne. Zaraz zleci się pewna grupa użytkowników i palnie tekstem "buty dla gimbów", lecz moim zdaniem air force są i będą na propsie, z jordanami tak samo. :)

AIR FORCE NA PROPSIE

XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD

Opublikowano

ja tam na zime ogarnalem sobie af1 i nie narzekam,ale duzo tych butów na codzien widze

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

AIR FORCE NA PROPSIE

Ciepłe, wygodne, poduszka air, jedyny minus to fakt, iż szybko się zużywają... nie rozumiem twojego zdziwienia...

ja tam na zime ogarnalem sobie af1 i nie narzekam,ale duzo tych butów na codzien widze

Fakt, dużo osób ma af1, ale czy to powód aby ich nie nosić? imo są to fajne całoroczne buciki. :>

Osobiście nie dałbym więcej niż 350 PLN za chińskie buciki, śmieszą mnie ludziki które kupują jordany za 1000 PLN made in china... za takie pieniądze idzie powoli wyłapać "markowe" buty.

Opublikowano

Nie jestem jakimś tam bogaczem. Wolę kupić 3-4 pary w roku(nawet za 300-400zł szt)

Chodzić rok w jednych butach, trochę świeżości zaniknie. Co do marki, zależy od wieku i potrzeb. Sam kiedyś w najkach czy adasiach wolałem śmigać. Przerzucając się na wyższe marki, oszczędzisz. Lacoste, rossetti, doucale, varvatos, cobbled - buty nie do zdarcia.

vlge7.gif

@Ravoner pls

Opublikowano

Polecam Air force supreme, ale zwykłe białe forcy też są spoko, możesz też pomyśleć nad rushe run :)

roshe run nie bardzo, na jesien czy tam zimna wiosne odpadaja. Polecicie jeszcze jakies? Cos NB/adidas/nike innych nie chce. Myslalem nad tymi forcami lub jordami ale biale do mnie nie przemawia ;/

Opublikowano

Ciepłe, wygodne, poduszka air, jedyny minus to fakt, iż szybko się zużywają... nie rozumiem twojego zdziwienia...

Fakt, dużo osób ma af1, ale czy to powód aby ich nie nosić? imo są to fajne całoroczne buciki. :>

Osobiście nie dałbym więcej niż 350 PLN za chińskie buciki, śmieszą mnie ludziki które kupują jordany za 1000 PLN made in china... za takie pieniądze idzie powoli wyłapać "markowe" buty.

no tak buty z ali są takie same jak oryginały jordanów xdddddddd

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

no tak buty z ali są takie same jak oryginały jordanów xdddddddd

Nie wiem o co chodzi, ale pewnie miało to być śmieszne.  xD  xD  xD Pewnie, że buty z ali są gorsze od oryginalnych jordanów. Przykładowo buty z ali wytrzymają miesiąc, a jordany może z 8-9 miesięcy, jakość to już w ogóle pozostawia wiele do życzenia w obu przypadkach, a chiński smród jest już wszędzie i w ali i w nike.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...