Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spisali za...

Canna.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, miałem dzisiaj dziwną akcję. Gdy wychodziłem z kolegą z marketu złapała nas policja i wzięła nas na bok, razem z nimi stał jakiś kompletnie mi obcy typ który twierdził, że wczoraj o godzinie 13-14 z grupą kolegów rzucałem mu śnieżkami po oknach, a co za tym idzie uszkodziłem je. Sęk w tym, że wczoraj w tych godzinach siedziałem w internacie. Spisali zarówno mnie jak i kolegę, a typ który był z policją zaczął grozić mi sądem : d. 

Kompletnie nie wiem o co chodzi, wiem tylko, że grupka kolegów faktycznie rzucała po tych oknach śnieżkami z tym, że okna są całe, nie ma nawet śladu. 

Teraz nasuwa się pytanie, czy poniosę za to jakieś konsekwencje czy mogę się z tego po prostu śmiać. No bo skoro mnie tam nie było, a okna są całe to sądem może straszyć ale zdaje się kogoś innego.

Opublikowano

Jak Ci udowodni, że to niby Ty? Trzeba było ich wyśmiać i iść dalej ;v Chociaż sam bym tak nie zrobił :(

Opublikowano

Nie przyznawaj się do niczego, ani niczego nie podpisuj. Nie mają dowodów to mogą skoczyć na kijek. Jeśli Cię tam nie było na prawdę to możesz wykładać lachę bo chyba nie cofnęliśmy się do czasów czerwonych komuchów, gdzie mogli robić z zwykłym szarakiem co chcieli.

Opublikowano

Zaprzeczaj wszystkiemu, odmawiaj wszystkiego, miej w dupie tę sprawę.

Nie ma dowodów = nie ma kary. Poza tym jak byłeś w tym internacie, to ktoś może to chyba potwierdzić, nie?

Mam wrażenie, że to troll... ale takie rzeczy się zdarzają. :v

Opublikowano

Zaprzeczaj wszystkiemu, odmawiaj wszystkiego, miej w dupie tę sprawę.

Nie ma dowodów = nie ma kary. Poza tym jak byłeś w tym internecie, to ktoś może to chyba potwierdzić, nie?

Mam wrażenie, że to troll... ale takie rzeczy się zdarzają. :v

To nie troll, uwierz mi :v 

Pobyt w internacie potwierdzą koledzy, wychowawcy no i rodzice także...

Opublikowano

To nie troll, uwierz mi :v

"pobyt w internecie" xddd

właśnie dlatego tak często odwiedzam forumowiczów MPC #beka

Opublikowano

"pobyt w internecie" xddd

właśnie dlatego tak często odwiedzam forumowiczów MPC #beka

Ja dla takich debili jak ty to się urodziłem.

Opublikowano

Nie przyznawaj się, nie podpisuj, blablabla... K***a, wszyscy wielce antypolicyjni, a jak przychodzi co do czego to jako pierwsi 997 wykręcają.

Sama mam nieprzyjemne doświadczenia, ale wiem, że kontrola, której doświadczyłam była przeprowadzana w bardzo istotnej sprawie, więc nic dziwnego, że szukano podejrzanych. Nie rób cyrków, nie zgrywaj kozaka tylko po prostu powiedz prawdę. Oni wykonują tylko swoją gównianą pracę, nie utrudniaj im tego. To, że jakiś kmiotek szuka winnych nie znaczy, że trzeba zrzucać winę na policjantów. Spisali Twoje dane żeby w razie czego wiedzieć, że jesteś niewinny. Dopóki nie ma dowodów, istnieje domniemanie niewinności i na tym całość powinna się zakończyć, jeśli faktycznie nie miałeś z tym nic wspólnego. 

Qui est le prochain?

Opublikowano

nawet jakbys mial sprawe w sadzie to twierdzisz ze byles w internacie wiec ktos to potwierdzi i sie tym nie przejmuj xD

Śmieszny powód, sprawa o rzucanie śnieżkami po oknach (y).

Dzięki za wszystkie odpowiedzi, chciałem się tylko upewnić. Człowiek zawsze spokojniejszy się wtedy robi :D 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...