Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego nie działa mi Premium Minecraft? Problem z graniem na serwerach.

ursus987

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zakupiłem minecraft już z 3 lata temu, do tej pory był wszystko okey, lecz gdy wczoraj chciałem zagrać na serwerze premium, pisało mi, że "Sesja gry wygasła, spróbuj ponownie uruchomić grę" Uruchamiałem kilka razy lecz to nic nie dawało. Niedawno zmieniłem e-mail oraz hasło. Później wszystko to dobrze działało, lecz teraz gdy odpalam minecraft mam tylko minecraft demo, jak loguje się na konto mojang i wchodzę w "my games" to mam takie coś: http://prntscr.com/9qysng. Gdy wchodzę w to i próbuje się zalogować nic nie działa. Próbowałem usuwać folder .minecraft i instalować jesze raz lecz to też nic nie pomogło. Co w tym może być?

7522314833566571261672.jpeg

Opublikowano

Mogła być jakaś przerwa techniczna mojangu. Takie rzeczy się zdarzają. Jak umiesz angielski napisz do Microsoftu (bo Majnkraft się sprzedał xD)

Pamiętaj, jeśli czegoś chcesz, to możesz to zrobić. Zaczynając od robienia strony w html, kończąc na wchodzeniu do siedziby Microsoft, jako główny programista Windowsa :)

Opublikowano

Mogła być jakaś przerwa techniczna mojangu. Takie rzeczy się zdarzają. Jak umiesz angielski napisz do Microsoftu (bo Majnkraft się sprzedał xD)

Napisałem do nich w sobotę, lecz nie dostałem nadal odpowiedzi.

Ktoś wie jeszcze co może być ;_: ?

7522314833566571261672.jpeg

Opublikowano

Musisz próbować pisać niestety do Mojangu. Nikt inny z tym Ci nie pomoże jak nie możesz przywrócić to konto. ;)

qNr1l5S.png
Pomogłem/Spodobał Ci się mój post?
Jeśli tak możesz dać Polubić dany post!... Dzięki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...