Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Unpacker do Arthia.eu

Salur

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista

"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

Potrzebujesz czegoś? Oznacz mnie @Salur

Opublikowano

Dzięki kumplu :D

Ty to jednaj jesteś :)

Przecież tam nic ciekawego nie ma.

Gracze boty sobie wgrają :P

Opublikowano

Coś ci nie pyknie, już nie działa unpackier :D A przypadkiem ten unpacker nie jest od was ?

Opublikowano

Coś ci nie pyknie, już nie działa unpackier :D A przypadkiem ten unpacker nie jest od was ?

Eh pioneczku i fałszywa kur**ko zgiń :) bo niezła beka z cb była i jest na ts xD

Działa działa dziś/ jutro pojawią się już bociki ;))

Opublikowano

Eh pioneczku i fałszywa kur**ko zgiń :) bo niezła beka z cb była i jest na ts xD

Powiem ci jedno, śmiech to jest z ciebie, pusty jak plandeka, bystry jak woda w kiblu. Pioneczkiem jesteś ty, zresztą co się dziwić, jaki technik taki server  :lenny:

Wypierdalam z tego syf tematu, zazdrość żre konkurencje to się srają.

Opublikowano

jak potem to spakowac?

iD6cxP1.png

Opublikowano

Powiem ci jedno, śmiech to jest z ciebie, pusty jak plandeka, bystry jak woda w kiblu. Pioneczkiem jesteś ty, zresztą co się dziwić, jaki technik taki server  :lenny:

Wypierdalam z tego syf tematu, zazdrość żre konkurencje to się srają.

No no wypierdalaj bo juz cie zniszczyłem xD dodałeś te szarfy czy znów potrzebujesz jak pies do mnie ? wracasz jak lessi xD

jak potem to spakowac?

Dodaj do pliku txt wpis ze ścieżką i uruchom .exe i wpisz w konsoli all

Opublikowano

No no wypierdalaj bo juz cie zniszczyłem xD dodałeś te szarfy czy znów potrzebujesz jak pies do mnie ? wracasz jak lessi xD

Dodaj do pliku txt wpis ze ścieżką i uruchom .exe i wpisz w konsoli all

Ty nawet komarowi nie zrobiłbyś krzywdy a co dopiero zniszczył mnie inwalido umysłowy, szarfy mają się dobrze prócz wizualnych bugów efektów, tym bardziej twojej pomocy nikt by nie brał, znieść limit yang czy c**j wie co i serwer mu się rozjebał. Tak samo jak chciał rysieq zrobić w konia i nie zapłacić za pliki i pomoc jaką niósł, wyszło jak wyszło że nie miał głupa przed sobą i przypłacił tym.

Edit: A właśnie byłbym zapomniał, kostiumy dalej macie w szkatułkach ? czy już ogarnąłeś znikanie ich bezpośrednio kupując z IS ?

Opublikowano

Ty nawet komarowi nie zrobiłbyś krzywdy a co dopiero zniszczył mnie inwalido umysłowy, szarfy mają się dobrze prócz wizualnych bugów efektów, tym bardziej twojej pomocy nikt by nie brał, znieść limit yang czy c**j wie co i serwer mu się rozjebał. Tak samo jak chciał rysieq zrobić w konia i nie zapłacić za pliki i pomoc jaką niósł, wyszło jak wyszło że nie miał głupa przed sobą i przypłacił tym.

Edit: A właśnie byłbym zapomniał, kostiumy dalej macie w szkatułkach ? czy już ogarnąłeś znikanie ich bezpośrednio kupując z IS ?

HAHAHAHA Dojebałeś, dalej ohp widzę xD wszyscy beke z cb mają nawet Aga jak do niej piszesz xD

Opublikowano

HAHAHAHA Dojebałeś, dalej ohp widzę xD wszyscy beke z cb mają nawet Aga jak do niej piszesz xD

A ty myślisz że każdy jest tak głupi jak ty by się nie skapnąć że coś tu nie gra, po drugie co ma ohp wspólnego z tym że robiłeś kostiumy IS w szkatułki ? Coś ci chyba mózg zmienił tryb działania z "uśpiony" na "burdel". I to że z Agą piszę to każdy głupi by się połapał że z wami operuje, to że z tobą nie utrzymuje kontaktu mnie rozjebało, w takim razie nie pisała by do mnie w ogóle. Twój niecny plan spalił na panewce, no chyba że dalej się uważasz za wielce szanownego lorda który jest wszechwiedzący to pozwolę ci dalej uważać że trzymasz kontrolę nad wszystkim.

A co to? Sabotaż słabego serwera na słaby serwer? Przestańcie dziecinadę robić na mpc.

Co zrobisz, nic nie zrobisz, bo tu chodzi tylko o zazdrość.

Opublikowano

Instrukcja - Chociaż nie wiem czy da radę bo nie próbowałem ;p

1.Zróbcie folder 'packer' albo jak tam chcecie i wrzućcie do niego pliki z paczki, która jest w temacie

2.Edytujcie plik all.txt

Group PackList
{
	Group X:\Tanavis.plDZIS\pack\root - ścieżka do folderu
	{
		PathName "root/" - nazwa wypakowanego / pakowanego pliku
	}
}

W moim przypadku będzie to wyglądało następująco:

Group PackList
{
	Group C:\Users\L3NY\Desktop\Client\pack\packer\root
	{
		PathName "root/"
	}
}

3. Zapisujecie plik i możecie też zmienić jego nazwe z 'all.txt' na 'root.txt' chociaż nie wiem czy jakąś różnice to robi ;)

4. Przeciągacie plik 'root.txt' na plik packers.exe

5. Gotowe (Chyba)  :D

Jeżeli chodzi to pisz jak nie to też pisz  :lenny:

Opublikowano

Instrukcja - Chociaż nie wiem czy da radę bo nie próbowałem ;p

1.Zróbcie folder 'packer' albo jak tam chcecie i wrzućcie do niego pliki z paczki, która jest w temacie

2.Edytujcie plik all.txt

Group PackList
{
	Group X:\Tanavis.plDZIS\pack\root - ścieżka do folderu
	{
		PathName "root/" - nazwa wypakowanego / pakowanego pliku
	}
}

W moim przypadku będzie to wyglądało następująco:

Group PackList
{
	Group C:\Users\L3NY\Desktop\Client\pack\packer\root
	{
		PathName "root/"
	}
}

3. Zapisujecie plik i możecie też zmienić jego nazwe z 'all.txt' na 'root.txt' chociaż nie wiem czy jakąś różnice to robi ;)

4. Przeciągacie plik 'root.txt' na plik packers.exe

5. Gotowe (Chyba)  :D

Jeżeli chodzi to pisz jak nie to też pisz  :lenny:

Takie coś mam

post-1086701-0-23939600-1453143600.jpg

Opublikowano

czy wgl jest sens rozpakowywać coś co padnie na dniach?? nawet jeśli byśmy coś wyciągneli z klienta to będzie źle kojarzone z [*] Arthia.eu

Chce usunąć tylko drop sakiew :D

Opublikowano

Wypakować wypakowałem ale szczerze mówiąc nic ciekawego to tam nie widzę. Jedynie interface logowania / wyboru postaci mi się spodobał ale też już gdzieś udostępniony na Epvp. Jak komuś pomóc to piszcie śmiało na gg ;) 

Opublikowano

Nawet packer netmetina sobie z tym poradzi ..

HIsRtAj.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...