Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam tytułu gry

KickAssPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

szukam tytułu pewnej gry w którą zagrywałem się kilka lat temu. Poniżej kilka rzeczy które pamiętam o grze:

- był to RTS 

- wydarzenia działy się podczas II wojny światowej

- sterowało się czołgami i chyba piechotą

- mogliśmy grać jako Ruscy i Niemcy (nie jestem dokładnie pewien co do Amerykańców i Brytoli)

- w każdej misji mieliśmy dowódcę nad którym było oznaczenie frakcji np. nad rosyjskim dowódcą była czerwona gwiazda a nad niemieckim Krzyż Żelazny)

- kiedyś zapytałem się o tę grę na MPC albo gdzieś indziej i dowiedziałem się że ta gra ma chyba 3 lub 4 części

- mam wrażenie że w tytule występowało słowo "Panzer" ale może tylko mi się wydaje (szukałem trochę i żadna z gier które przeglądałem nie pasuje)

Dodatkowo przypomniałem sobie o jeszcze jednej grze. Zapytałem się kiedyś o nią na MPC ale nie udało się znaleźć tej gry.

- widok był z 3 osoby i chyba z pierwszej
- zaczynaliśmy jako normalny człowiek i gdy dochodziliśmy do takiego małego domku lub kościoła zaczynały nas gonić bodajże psy. Gdy w porę się nie schowaliśmy to ginęliśmy i przenosiliśmy się do mrocznego wymiaru czy świata i tam zostawaliśmy do końca gry
- gdybyśmy jakoś uciekli przed psami to byśmy i tak po pewnym czasie przenieśli się do innego świata
- graliśmy łysym mężczyzną 
- był jakiś motyw z żoną czy dziewczyną która umarła i my się musieliśmy zemścić 
- zbieraliśmy jakieś przedmioty tylko nie pamiętam dokładnie co (chyba serca)
- gdy zebraliśmy te serca ładował się na HUDzie jakiś pomarańczowy pasek

- gra jest dość stara

- po przeniesieniu do innego wymiaru rozpoczynaliśmy przy wodospadzie

- ogólnie postać wyglądała trochę jak Riddick

Za wszelką pomoc z góry dziękuję.

Opublikowano

Pierwsza to chyba Panzer Elite?

No właśnie nie. Bo w Panzer Elite jest widok  zza czołgu a w tej grze co szukam był widok z góry.

Opublikowano

Panzer general?

Nie, to nie ta gra.

Edit. Okej znalazłem tę grę. To Codename: Panzers - Faza Pierwsza. Pozostaje jeszcze druga gra.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...