Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Warto kupić?

nevil112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Mam do was prośbę czy waro kupić fife 16 ? na PS4 mam 15 jest spoko i wgl no ale jestem totalnym gównem.

Warto kupić fife 16 ? jeżeli tak to czm ? [pod uwagę brać mój "skill" a zwłaszcza jego brak]

Lepiej kupić na pc czy na ps4 ?

PS4-Fajny pad który jest ciężki <3

PC-Nie muszę przełączać się i wgl wszystko pod ręką ALE mam dupny pad który jest extremalnie lekki kilka gramów ma / nie był używany kilka miesięcy ale jeszcze działa

Chciałbym na PC bo gra jest tania a teraz za bardzo nie mam pieniędzy , no ale jest dupny pad więc ... ;/ 

#SzybyEditBoJestemCiekaw

Jeżeli dostanę bana na fifie czy innej originowej gry to każda gra nie będzie mi działać czy tylko ta na której dostałem bana ?

Opublikowano

Generalnie Fife 16 średnio polecam, te podania są okropne, oraz tempo jest teraz znacznie mniej istotne. Nie podoba mi się ta zmiana, bo podania na dobieg są teraz kompletnie bezużyteczne.

db3ef550273c4d9aa8177179f0907767.png

Opublikowano

Według mnie fifa 16 jest średnia i nie kupiłbym jej po raz drugi, ale jeżeli masz już kupować to na ps4, lepszy handel, więcej graczy itp

Opublikowano

Ja mogę śmiało polecić Ci FIFA 16 - jest na pewno o wiele lepsza rozgrywka (fizyka gry itp.) od poprzedniej wersji jaką jest 15-stka. 

Lepiej oczywiście kupić na konsole PS4 - więcej graczy to raz, dwa lepszy rynek, trzy - masz pewność, że nikt nie będzie używał znanego Trainera. :)

Opublikowano

No więc. FIFA 16 jest nie porównywalnie lepsza od FIFA 15. Nie jest tak, że masz Doumbie, przebiegasz całe boisko i strzelasz bramkę. Akcję trzeba konstruować, mieć pomysł.

Jeśli nie wkurzają Cię serwery EA, to kupuj ;).

Kup na PS4, na PC jest zbyt dużo trainerów, nie da się grać.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...