Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Perm] dopobraniapotrz

Calme

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym się odwołać od bana.

Rozmawiałem z właścicielem tego właśnie serwera i wszystko sobie wyjaśniliśmy. Nawet mówił na ts3, że ten DDOS uświadomił im, że musza bardziej zabezpieczyć serwer.

//EDIT v1: Wszystko również można załatwić na serwerze którego "atakowałem".

VEJKBri.gif

I'm doing what he wants because I can!

:yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay:

NIE PRZEBACZAM! - NIE ZAPOMINAM!

Opublikowano

Witam, chciałbym się odwołać od bana.

Rozmawiałem z właścicielem tego właśnie serwera i wszystko sobie wyjaśniliśmy. Nawet mówił na ts3, że ten DDOS uświadomił im, że musza bardziej zabezpieczyć serwer.

//EDIT v1: Wszystko również można załatwić na serwerze którego "atakowałem".

8. Konto założone w celu odwołania się od blokady nie może być użyte do jakiejkolwiek innej aktywności. W przypadku, gdy konto zostanie wykorzystane do np. napisania tematu, posta, bloga, statusu, "zlajkowaniu" czyjegoś posta itp. zostanie zbanowane na zawsze wraz z kontem pierwotnym.

Chyba się dziś pożegnamy. :P

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

@Calme  @Lord Makin

Do tego konta nie miałem "niby" dostępu jak było logowanie przez facebooka, nawet pisałem do p. Lord Makin'a wczoraj o tym właśnie koncie.

Atak był atakiem lecz wszystko z 3 panami którzy są właścicielami sobie wyjaśniliśmy, nawet nic nie mówili, że mają na złe mi za tego dosa.

Oczywiście jestem takiego samego zdania jak panowie, że ban należy się lecz mogę również naznaczyć jako iż dział TeamSpeak3 ma mało poradników albo niektóre poradniki są już przedawnione to jakoś tego bana na pewno odpracuje.

VEJKBri.gif

Opublikowano

Bardzo mi zależy aby dostać UB. Odpracuje to szczerze - poradnikami :)

VEJKBri.gif

Opublikowano

@Calme  @Lord Makin

Do tego konta nie miałem "niby" dostępu jak było logowanie przez facebooka, nawet pisałem do p. Lord Makin'a wczoraj o tym właśnie koncie.

ez kolego, wyciągnąłem pochopne wnioski tutaj

co do tego perma to nie widzę podstaw do unbana, jak Ci tak zależy to musisz się dobić do Makina na PW, bo pewnie zapomniał o tym temacie już 

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...