Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skaczący PING co z tym zrobić?

Gleard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak od jakiegoś czasu 2-3 tygodnie mam problemy z internetem tzn normalnie działa,popieranie jest ok,na ps4 mozna bez lagow grać ale co jakiś czas podczas gry w CS ping skacze mi do 2k nawet. Komputer nie jest słaby gdyż gram w 300 fps.

Tu macie wyniki z speedtestu

http://www.speedtest.pl/test/122520961

http://www.speedtest.pl/test/122521562

Co może być nie tak? 

Opublikowano

Zajrzyj tutaj: www.mpcforum.pl/topic/1503484-zbiór-porad-dotyczących-najczęstszych-problemów-związanych-z-csgo/

Jeśli to z pod pingu nie pomoże to obczaj czy ktoś z domu nie zamula ci neta. Jeśli to też nie pomoże to dzwoń do neo.

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

Zajrzyj tutaj: www.mpcforum.pl/topic/1503484-zbiór-porad-dotyczących-najczęstszych-problemów-związanych-z-csgo/

Jeśli to z pod pingu nie pomoże to obczaj czy ktoś z domu nie zamula ci neta. Jeśli to też nie pomoże to dzwoń do neo.

Zastosowałem się dawno do tego poradnika, czy przyczyną może być to iż korzystam iż wifi 

Opublikowano

Przyczyną może być Wi-Fi.

Internet w sumie też nie jest jakiś super.

Podłącz kabel i zobacz czy lepiej działa.

Opublikowano

Zajrzyj tutaj: www.mpcforum.pl/topic/1503484-zbiór-porad-dotyczących-najczęstszych-problemów-związanych-z-csgo/

@PigmejQ zmień w poradniku na rate 250000, cl_cmdrate 128 i cl_updaterate 128, interp_ratio 0, te komendy minimalizują lagi lossy choke do minimum, taka magiczna Komenda

Autorowi też radzę wpisać te komendy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...