Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ETS 2 - jak wyłączyć ograniczenie prędkości?

MrPacio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Mam ETS2 na Steamie, aktualna wersja. Konto połączone z World of Trucks. Gdy gram na singlu nawet to gdy wchodzę w ustawienia rozgrywki to pole ogranicznika prędkości mam wyłączone. Nie mogę go ani aktywować ani dezaktywować a ptaszka nie ma zaznaczonego. Mogę jezdzić maksymalnie 90. Jak temu zaradzić i wyłączyć ograniczenie?

1344965439-U588768.png

We are a legion...

Opublikowano

Bierzesz zlecenie z World of trucks? Jeśli tak, to masz tam z góry narzucony kaganiec do 90km/h i nie wyłączysz go.

"Żeby zwyciężyło zło wystarczy obojętność dobrych ludzi..."

Opublikowano

Wtedy masz tak jak ustawisz sobie w preferencjach.

Szybkie zlecenie i rynek pracy nie wlicza się do rankingu na WOT więc masz tam dowolność ustawień, możesz ściągać kaganiec, przenosić się przez kamerę 0 itp.
Zlecenie z WOT, to narzucony kaganiec chyba też stabilność naczepy i ogólnie zestaw prowadzi się inaczej.

Opublikowano

Tyle, że ten mod jest obecnie bezużyteczny. W grze opcja wyłączenia kagańca jest łatwo dostępna, a w zleceniach WOT (o których zapewne tu mowa, bo autor nadal nie sprecyzował) i tak to nie zadziała.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...